reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

kata- kubek superasty - też mojemu chyba kupię - ale na urodzinki :D :D
a+t - ucz się biedactwo - nedługo zdasz i będzieszmieć wolne aż do października ( to tak jak ja - z październikiem wracam do pracy :( :( :( :()

reklama
Agatatje pisze:
nasz maly przed chwila zaczal swoj wieczorny koncercik, chyba bilety bedziemy sprzedawac.....
hej - mój też jest chętny i gotowy ;D - to może założymy zespół - i będziemy jeżdzić po całym Świecie i koncerty urządzać ;D

Trzymajcie kciuki! Za godzinę jedziemy z Jakubem pierwszy raz ok. 60km. Ciekawe, jak się będzie zachowywał. Babcia ma 88 urodziny, a że jest bardzo chora (rak narządów rodnych) i coraz częściej ląduje w szpitalu, boję się, że to Jej ostatnie urodziny. A nie widziała jeszcze najmłodszego prawnuka. Mam nadzieję, że będzie dobrze :-)

trzymamy kciuki ;D
najlepsze zyczenia dla prababci :D
my jedziemy na poczatku lipca 1000KM i tez bedziemy poznawac babcie i prababcie :D (tez jedna bardzo chora)
zobaczymy ile godzin nam zajmie podroz......normalnie to w mniej niz 10h da sie wyrobic, ale przy postojach na karmienie co 2h to nie wiem hehe

reklama
A ja mam pytanko. Macie nosidełka, jak tak to jakie?
Nie wiecie czasem od kiedy można ich używać?
Popatrze jeszcze na polecam odradzam, ale może Wy też sie orientujecie.

Do góry