reklama
hej - mój też jest chętny i gotowy ;D - to może założymy zespół - i będziemy jeżdzić po całym Świecie i koncerty urządzać ;DAgatatje pisze:nasz maly przed chwila zaczal swoj wieczorny koncercik, chyba bilety bedziemy sprzedawac.....
abryz
MAJOWA MAMA'06
Trzymajcie kciuki! Za godzinę jedziemy z Jakubem pierwszy raz ok. 60km. Ciekawe, jak się będzie zachowywał. Babcia ma 88 urodziny, a że jest bardzo chora (rak narządów rodnych) i coraz częściej ląduje w szpitalu, boję się, że to Jej ostatnie urodziny. A nie widziała jeszcze najmłodszego prawnuka. Mam nadzieję, że będzie dobrze :-)
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
trzymamy kciuki ;D
najlepsze zyczenia dla prababci
my jedziemy na poczatku lipca 1000KM i tez bedziemy poznawac babcie i prababcie (tez jedna bardzo chora)
zobaczymy ile godzin nam zajmie podroz......normalnie to w mniej niz 10h da sie wyrobic, ale przy postojach na karmienie co 2h to nie wiem hehe
najlepsze zyczenia dla prababci
my jedziemy na poczatku lipca 1000KM i tez bedziemy poznawac babcie i prababcie (tez jedna bardzo chora)
zobaczymy ile godzin nam zajmie podroz......normalnie to w mniej niz 10h da sie wyrobic, ale przy postojach na karmienie co 2h to nie wiem hehe
reklama
Podziel się: