reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

A ja się jakoś wstrzeliłem i czuję się jakbym pisał z Wami długi czas za co Wam
dziękuję bo jestem tu jako men samotnym żaglem ale myślę, że to się zmieni:-D

reklama
Adiva sentyment ok, ale skoro tak to napisz też czasem co u was.Bo skoro ty masz sentyment i chcesz wiedzieć co słychac u tych z którymi się "zżyłaś" to może one tez by chciały wiedzieć co się z wami dzieje.Po drugie ,to owszem zdaję sobie sprawe ,ze każdy nas może podczytywac,a nie każdy się ujawnia,ale nie każdy też rozpowiada innym o naszych sprawach,w przeciwieństwie do Ciebie.Po trzecie to oczywiście masz prawo nas czytać,,tego nikt Ci nie zabroni,niestety.Tego Ci wcale nie wytknęłam sama użyłaś stwierdzenia "bezczelnie śledzę",ja tylko zacytowałam,ale w sumie to trafne określenie.

a teraz z przyjemniejszych rzeczy:
Agita no w końcu jesteś,już się martwiłyśmy.Fajnie,ze się lepiej czujesz:tak: A ten brak apetytu u Alusia to może przez ząbki.
Ifill miło nam:-) I widzisz,wystarczy napisać parę słów i sie jakoś dyskusja kręci,ale niektórym po prostu brak kultury i poszanowania dla innych:sorry2:.

bezczelnie taaaa....to akurat był taki żarcik sytuacyjny ale ok....

"Po drugie ,to owszem zdaję sobie sprawe ,ze każdy nas może podczytywac,a nie każdy się ujawnia,ale nie każdy też rozpowiada innym o naszych sprawach,w przeciwieństwie do Ciebie" rozpowiadam? ja tu chyba czegoś nie rozumiem hmmmm......

Nie wiem do końca skąd ta nienawiść skierowana w moją stronę....

no to ci ten żarcik sytuacyjny w sumie poważnie wyszedł.
Co do rozpowiadania to albo palisz głupa i nie chcesz się przyznać albo faktycznie łagodnie powiedziawszy nie rozumiesz. Powinnaś sie w każdym bądź razie domyślać,no chyba,ze nie panujesz nad tym co komu rozpowiadasz.
Co do nienawiści,to akurat lekka przesada. U mnie bynajmniej takiego słowa nie ma.Po prostu nie toleruje ludzi ,którzy plotkują o innych nie znając granicy,zwłaszcza,ze sie tych ludzi dobrze nie zna.

adiva nie ma sensu wzbudzać tutaj kłótni, jesteś nie w porządku i dobrze o tym wiesz...nie chodzi tu o podczytywanie.....stąd ta "nienawiść" jak to nazwałaś.....znamy się i lubimy i jak dowiadujemy sie od osób trzecich o tym co piszemy na forum to wybacz, ale nigdy nie będziesz mile widziana:sorry2:

Agita miło znów Cię gościć na BB:-) mam nadzieję, że ten brak apetytu nie jest zaraźliwy nasza Zosia zrobiła się takim niejadkiem,że szok miejmy nadzieję, że to przez zęby bo jej trzecia trójka sie wyżyna masakra

Nie, nie wiem o co wam chodzie ale ok....dyskusja nie ma najmniejszego sensu....macie swoją baje,uszanuje waszego dilera....jest ok....ale humor mi poprawiłyscie nie ma co

reklama
Do góry