reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Madzialena ;-) pozdrów morze ode mnie bo nie wiem czy dostanę urlopik :-( i jak będziesz to popytaj o wolne terminy w lipcu ;-) jak mi przepadnie moja rezerwacja to będę szukała taniego noclegu ;-)

Po co jeździć do Afryki skoro Afryka u nas? ;-)
Koszmar po prostu, a Rafał sobie jeszcze wymyśłił wieczorem spanie u mamusi na rękach (wzglednie na brzuszku) - odkładałam go chyba 5 czy 6 razy...

Bry ;-)

vila ;-) nie jest tak źle ;-) mi to nawet jest dobrze :-) w pracy klima niedomaga - jak dla mnie bajka choć inni narzekają że słabo chłodzi ;-) jak "dobrze" chłodziła to ja marzłam więc teraz dla mnie jest OK :tak: a w domu....w domu jest idealnie - zimą ciepło, latem chłodno :tak:

a dziś urlopik mam ;-) ale nie żebym leżała do góry brzuchem ;-) cały dzień rozplanowany niemal co do minutki ;-)

uciekam więc i życzę miłego i chłodnego ;-)

No i nam dzis dzien minął pracowicie - właściwie wczoraj, bo właśnie północ wybija...
Rano na badania do ośrodka jechaliśmy - tzn. ja na morfo i Rafała mocz wiozłam, sam Rafał z dziadkiem został - odpuszczę sobie wizję dziadka n/t zajmowania się prawnukiem...
Potem - korzystając, że z rana na nogach, a temp. była znośna - zrobiłam sobie krótką rozprawę z zielskiem w ogródki, które po ostatnich deszczach rośnie aż miło
hmm9kf.gif
; synio spał w wózku.
Po południu w chłodnym zaciszu domu upichciliśmy obiadek, umyliśmy okna i podłogi, potem babcia nas odwiedziła, wieczorem znów był spacerek, potem jeszcze cerowanie mniejszych i większych dziurek, głównie w odzieży emka...
Od jakichś czterech dni ściga mnie (coraz większa) sterta prasowania, ale jakoś od tych czterech dni zabrać się nie mogę...

Dzień dobry. Pobudka!
Jak ja daję radę, to reszta też musi :-p
Dzisiaj ajkby nieco chłodniej (chociaż może to złudzenie wczesnej godziny) - może uda się dokończyć grzebanie w ogródku...

obecna ;-)

dziś chyba chłodniej ;-) po południu mają być podobno gwałtowne burze :szok: a Monia schowała plecak z kurtką p/deszczową i nie chciała się przyznać gdzie...więc jak nas deszcz złapie to zmoknie kura...

reklama
Do góry