reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Dziewczyny, jestem zdrowa!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D. TZN. ja ten wirus mam, ale jest dla mnie póki co nie groźny i będzie obserwowany, mogę się zaszczepić ew. żeby się dalej nie rozwijał, al jedna szczepionka 300zł a są ich 3!!!!!!Nie wiem jak pójdę na kolejną wizytę to się dopytam co i jak. Normalnie po jego telefonie to kamień z serca!!!!

reklama
FANTASTYCZNE WIEŚCI
Super super super - cieszę sie bardzo :-D:-D:-D

P1060068 - Kopia.JPG P1050235 - Kopia.JPGZdjęcie0022 - Kopia.jpg

Takiego z flaszką też gdzieś miałam (Finlandia + krawat), ale chyba już zgrałam na płytkę, więc wrzucę coś ze świeższych fotek ;-)

Już niezupełnie - obecnie mam tylko trzy (z pierwszej foty)- dwa kocurki i kotkę, którą tej zimy muszę zawieźć do sterylizacji - jest młoda i nie mam zamiaru jej całe życie faszerować prochami.
Na zdjęciach są kociaki, które pooddawałam, a dwa (środkowe foto) po prostu mi znikły - nie wiem czy jakiś lis albo inne licho je porwało :no:

Albo ktoś rąbnął,
Mój szwagier mieszka koło stacji paliw- jego wariaty to ciągle tam urzędowały i zawsze ktoś z tankujących jakiegoś rąbnął- byle dobre ręce.
Wiesz ta 3 fota to wygląda jak niektórzy ludzie po porządnej libacji :-)

Ta na facetach był i tylko krawat sie ostał :-), a mój zaś leży i jakoś łeb ma przewieszony przez nogę od M.
Qrcze za tydzień lecę do ginia ciekawe ile mi jeszcze badań zostało

sylha UUUUUUUUUUFFFFFFFFF!!!! Gratki, gratki, gratki!!!!:-):-):-):-)Cieszę sie jak nie wiem co!:-) Mam nadzieje, że reszta już też pójdzie z górki.
Dziołszki fajne te wasze kociaki! Ja też mam taką łobuziare, jutro wkleje fotki w jakich pozycjach ona spi... Coś w klimatach Waszych kotów

A ja myślałam ,że tylko mój taki nienormalny :-), lecę na zakupy.
Kamea też już tak w duchu myślę, że tara to z górki :-).
PS. nie wiecie może Panie urzędniczki jak należy się dorobić homologacji do quada sprowadzonego z Niemiec?!?!?!?!?!

reklama
sylha ja też uważam, że teraz pozostałe badania to czysta formalność - byle regularnie, by wsio mieć pod stałą kontrolą (mnie to też pewnie niebawem czeka, bo jestem w grupie zwiększonego ryzyka z racji genów). Nie taki diabeł straszny jak go malują, a lepiej wiedzieć z jakim lichem masz do czynienia (czym je traktować) niż siedzieć z cichym zabójcą. Kolejne wyniki też na pewno będą juz tylko dobre - za to trzymam kciuki :-)

Do góry