reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

hej mamuski!!!

Co tu taka cisza przez cały weekend????? mnie nie bylo bo miałąm wykłady do pozna... a potem dom, dzieci i sil zabrakło na forum :(

Ja tam wasze maluchy??? Zdrowe juz??

U nas kiepsko pod tym względem. Kasia prawie zdrowa. Michał zdrowy , niestety Hania dalej i kaszle i katar zielony ma.... Ech tak długo już to trwa. Jak nie przejdzie do środy to chyba znów do lekarza pojdziemy....
Acha no i 12 pazdziernika mam egzamin teoretyczny na prawko wiec kciuki trzymajcie za mnie :)

Buziaki dla wszystkich

reklama
Cześć:)
No faktycznie ciszaaa...

Ewa-my także dalej się leczymy,a Dorian to jeszcze ma problem jak cokolwiek zbliżamy mu do noska:( i ja zaczynam kichać.

A na dodatek jeszcze problem mamy,bo właściciele domu,który rodzice wynajmują,wypowiedzieli umowę i musimy coś szukać na szybko:( a u nas za mało miejsca,żeby mogli choć na chwilę przycupnąć:( mam doła...

Madzialena no to rzeczywiście nieciekawa sytuacja....
Tule i wspieram wirtualnie... Mam nadzieje ze rodzice szybko znajdą jakies miaszkanko i problem sie rozwiąże. A dla ciebie i Dorianka dużo zdrówka.

A ja coraz mocniej załamana po tych jazdach ech ja sie chyba do tego nie nadaje :(

Bry...tak cichutko:)
Ewa-dzięki za pozdrowienia:) słyszałam dzieci u dziadków,ale chwile wcześniej wróciłam z Dorkiem od naszych.:) i ucz się do teorii:))

Dorian dalej na lekach:( zakupiliśmy elektroniczny aspirator:) rewelacja

Pozdrawiamy

Allllllleeeeee tu cisza!!!!

Madzialena kurzce tez myśle o takim aspiratorku - drogi był???

Macie bardzo sympatycznych rodziców :) No i szkoda ze maly wciaz na lekach.... u nas to samo , wsszyscy kaszlą :( cała trójka na inhalacjach...:(

Dzisiaj jezdziłam godzinke rano i jeszcze popołudniu mam jazde... :) chyba idzie mi coraz lepiej :)

Dziewczyny piszcie co u was!!!
Arcobaleno jak u was zdrówko???
Rubi co słychać?? Ten weekend mam wolny wiec może jakieś spotkanko??? A może w wiekszej grupie??
Ona a u was co?? Jak Małgosie??
Kamea?? Meldować sie!!!
Sylha testowałaś??

Wszystkie was pozdrawiam!!!!

Arco to współczuję. U mnie ostatnio Hania miała trzydniówkę ale taka dziwną bo zacęło sie katarkiem zielonym :szok: a po 4 dniach 40 stopniowej gorączki wyszła wysypka :). Zdrówka dla was!!! I gratulacje nowych zebalów :) Co do autka to dziś miałam załamke na placu bo za nic nie mogłam na lusterka przejechać luku do tyłu :( Ale przed chwilką pojeżdziłam z mężusiem i już nie mam az takiego problemu :)

Reszta dziewczyn!!!! Gdzieście sie podziały??????

Widać widać Ona23 :) NIe miałam czasu odpisać.... Tu wchodze raz na jakis czas zobaczyć tylko czy ktoś coś napisał i pisze jak mam wolne 2 min :) Odpiosze ci wyczerpująco jak tylko bede miała troszke wiecej czasu :)

reklama
Wieczorową porą....

Ewa-aspiratorek ok.65 zł i warto jak dla nas:)

reklamę strzelimy:)))

Dorian Stanisław Gądek z Opola ma 6 miesięcy
Wyślij sms o treści maluch.173 na nr 71466. Koszt 1,22 zł z VAT.

A co tam:))) mama uskutecznia szaleństwo:)

Poznaliśmy naszą nową kuzynkę,ma miesiąc...i zapomniałam,że Dorek też taki był...no i chcę siostrzyczkę:-D

Do góry