reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Szlak mnie zaraz trafi przez te bolace dziasła, no jesc nie umie, gryzie maczugi, co łyzeczka ryk, biedactwo moje :-(. Dałam zelik poczekam chwilke i wracamy jesc...

Saly a moze to kwestia łyzeczki, moze za duza lub za mała?

Amelkowa nieźle :szok:

Co do epidemi w WCM-ie, to po staremu ciagle rota szaleje, nic nowego ... wiesci z pierwszej ręki :tak:

reklama
Amelkowa ;-) to obie mialysmy przygody z tym co pod kiecka ;-) mialo nie byc widac a jadnak ;-) o rajstopach i podkolanowkach pisalam ale kiecke tez mialam przerabiana bo nie wiedziec dlaczego z przodu byla za dluga... pewnie sie Jasiek inaczej ulozyl ;-)

Marcik ;-) ja mialam zlote dziecko - nie wiem co to kolka, zabkowanie... oby tak zostalo ;-)

saly ;-) a ty Hanie karmisz osobiscie? moze daj jej lyzke w raczke tu wez druga i jedzcie razem z jednej michy? moj zarlok tak sie spieszyl zeby mama nie wyjadla ze sie krztusil i zloscil wiec za duzo sie przy nim nie najadlam ;-)
ooo...mialam problem z Jaskiem - delikates nie bral do raczki niczego co by go pobrudzilo - tu pomogly psy i udka drobiowe ;-) Japonka dostala kosc, Jasiek i ja na talerzu mielismy po udku i robilismy konkurs w "obgryzanie gnatkow" szybko poszlo ;-) ale do tej pory Jasiek jak ma tluste rece to tragedia - jedynym wyjatkiem jest pobrudzenie sie skorka - albo od kurczaka albo z... golonki!!! jasiek za golonke (czyt. za ta tlusta skore) da sie pokroic i posolic ;-)

Rubi to daj sposob na bezproblemowe przebieranie pamków, u nas lezenie nie jest trendy :wściekła/y:

No nie zjadł mi wszystkiego z 50ml kaszy zostało, to dopiero Gangstera drugie sniadanie, długo pospał sobie :cool2: i przez te zeby długo jemy, bardzo długo :dry:... no nic nadrobimy ilosci zupalem, juz się gotuje :-p

Wiedziałam, ze moj typ fotelika najładniejszy :-):cool2: ... TZ napisał mi eska zamow, a za chwile drugiego, ze mam nie zamawiac bo on chce sprawdzic jaki kolor zamawiam, a juz swoj klikałam:cool2:, ech ......... przegadam go jakos :-D
Pierwszy fotelik mamy bezowo-czekoladowy i biały pokrowiec do niego jest (nioe zawsze zakładany), nie jest zle :-), czysciusienki:tak:, a myslałam, ze sie bedzie brudził, a tu nic :-p

Rubi Jasiek jest po prostu czaderski :-D:-D:-D
Jejku, ja nie pamiętam kiedy jadłam golonkę... A przecież tak lubię... Mmm, z grilla bym zjadła:-p:-p:-p

a golonka pieczona w piwku? niestety ja nie moge robic bo piwo glutowe jest :wściekła/y: a Jasiek by mi nie wybaczyl gdybym zrobila jego "najulubiona" golonke i nie pozwolila mu jesc :wściekła/y:

ostatnio (w kwietniu chyba) robilam golonke pieczona na miodzie ;-) prawie tak samo dobra jak na piwku :-):tak:
golonki z grilla sa mniamusne w barze na Luboszyckiej - na tylach jest ogrodek piwny :tak:

Rubi to daj sposob na bezproblemowe przebieranie pamków, u nas lezenie nie jest trendy :wściekła/y:

ja nie potrzebowalam sposobow bo nie mialam z Jaskiem takich problemow :-);-):tak:
musisz sie mama szybko nauczyc zmieniac pampa na stojaka :-);-):tak: odrobina cwiczen i dojdziesz do wprawy :-) tylko uwazaj na "bombowce" coby ci nic nie wypadlo :-D

Amelkowa ja miałam tak od 20 tygodnia do końca mi brzuch twardniał , a potem około 30 tygodnia musiałam brać zastrzyki. wazaj na sibie i jak tylko Cię zaboli to odpoczywaj!

ja nie potrzebowalam sposobow bo nie mialam z Jaskiem takich problemow :-);-):tak:
musisz sie mama szybko nauczyc zmieniac pampa na stojaka :-);-):tak: odrobina cwiczen i dojdziesz do wprawy :-) tylko uwazaj na "bombowce" coby ci nic nie wypadlo :-D

zazdroszcze, my sie przebieramy na stojaco, w powietrzu itd :baffled:
Stawiaam Kubcia przy łózeczku, tak stac bedzie i poł godziny, ale jak go przebieram to sie zaraz puszcza :baffled:
Normalnego pampka ubranie graniczy z cudem, bo nie mam jak wyrownac, aby nic nie przeciekało :-( ... a one sa najlepiej chłonne i na noc, czy do spania i na spacer musi miec te. Tak lata w tych pieluszko gatkach :tak:

My tez lubimy golonke:-). Skóry nie jemy, psy dostają :-p

Ide mixowac małolatowi dyniówke, jemy i spadamy do psów & na spacerek w ten sliczny słoneczny dzien :eek:

Amelkowa ja miałam od 5 m-ca twardy brzuch i nic sie niepokojacego nie działo :no:

Amelkowa ;-) no-spe sie bierze na skurcze miesni gladkich a nie na tesciowa :-):-D:tak:;-)ale jak Ci pomaga to smialo :-):-):-)

a tak z innej beczki - tym razem to ja zostalam rozpracowana i wytropiona na naszej-klasie... dalsza konspiracja nie ma sensu wiec zdejmuje przykrywke i sie ujawniam - to ja ;-)
Logowanie do nasza-klasa.pl

reklama
Do tej pory też mi się to zdarzało, ale jak się zapomniałam i zaczynałam się zachowywać jakbym nie była w ciąży - bieganie po schodach, dobieganie do busa itd.
Marcik a jakie pieski macie?

Ja okna myłam co 2 tyg, kosiłam trawe itd w ciazy :-p
Mam 5 husky ;-)

a tak z innej beczki - tym razem to ja zostalam rozpracowana i wytropiona na naszej-klasie...

hehehe rozszyfrowali cię Sherloku ;-):-p
daggy to Ty taka zdolna:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry