reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

sylha bardzo dobrze ze tu jestem pomino tego ze nie masz dziecka, ale przeciez kiedys bedziesz miała tego upragnionego dzidziusia i wtedy bedziesz miała juz wszystkie informacje dotyczące noworodków i niemowląd w małym paluszku:) To powodzenia na spotkaniu, głowa do góry.
ona spoko, luz

dzien dobry i miłęgo dnia, bo musze leciec
pa. dzisiaj poprosiłam o blokadę tego konta, chcę mieć inni login. Mam nadzieje ze uda mi sie założyc nowe konto potem wiec jak pojawię pod nową nazwą to mnie przygarnijcie:)

reklama
Jak znacie jakoegoś dobrego psychologa lub psychoterapeutę- to ja chętna jestem:-).
We Wrocławiu jest klinika leczenia niepłodności gdzie takie usługi również proponują- u nas w Opolu też by mogli tak zrobić- na pewno wiele par by skorzystało.
Siedzę w pracy- klientów nie ma, papierki porobione więc się nudzę zaczynam myśleć i potem same głupie rzeczy mi przychodzą do głowy, a szef pojechał dzisiaj do niemiec więc przynajmniej nie muszę czekać a besztanie bez powodu. Byle do 15 -tej

Sylha ja uważam że Ciebie blokuje to że za bardzo chcesz dziecko. Przepraszam że zapytam ale ile masz lat? Chodzi mi o to czy nie możesz trochę zwolnić, dać sobie rok czasu? nie myśleć o zajściu w ciąże przez ten czas? Po prostu cieszyć się życiem, małżeństwem i tak dalej? Bo słyszałam wiele takich opowieści że jak ktoś wyluzował to dzidziuś się pojawił ;-)

Za 5 miesięcy 30, M w kwietniu 38, całe nasze środowisko dzieciate i też dużo robi dogadywanie i dopytywanie :-(. Brałam na luzie, w kwietniu stwierdziliśmy, że mija prawie rok starań i nic to znaczy, że coś jest nie tak i się zaczęło- badania na zmianę z lekarzami. Ja wiem, że najlepiej wyluzować, ale ja chyba jeszcze nie jestem na tym etapie- tak mi mówiła znajoma- przychodzą po kolei etapy, ja teraz mam ten dołujący- podobno przejdzie......

Trzymam kciuki oby przeszło, i wiesz ja nie rozumiem ludzi, dogadywanie i obgadywanie? straszne jak tak można, co inni wyobraźni nie mają? wiesz moja siostra też skończyła 30 lat i jest kilkanaście lat ze swoim facetem i ja ich o dziecko nie pytam, no bo nie wiem czy się starają i im nie wychodzi a nie chcę im przykrości robić a może jeszcze nie chcą, a to już nie moja broszka

Sylha faktycznie nie którzy ludzie nie mają zahamowań i pytają o dzieci bez pomyślenia, ale też dużo jest takich osób którzy nie mają nic złego na myśli i faktycznie pytają tak po prostu, z ciekawości,a le nie dociekliwej tylko tak normalnie, odruchowo. Widzą parę, małżenstwo to pyają. No ale zgadzams ie z Wami ze to moze byc nie miłe.

Ah dziewczyny bo ja pisze normalnie a przeciez zapomniałam się przedstawić:] To ja gimpelka. Zamieniłam gila niemeickiego na gila po angielsku. A co zrobimy z tym modernizatorem? Ktoś chętny? Ja chyba sie nie pisze bo mam swierze konto:]

Sylha napewno przejdzie ten etap i przyjdzie ten lepszy, jestes mloda babka :-) przejezdzalam dzis kolo GMW pomyslalam o Tobie.

A ja dzis zrobilam dobry uczynek i oddalam stary wozek,troche go doprawdzilam do stanu uzytkowania i stwierdzilam,ze nie wywale go, bo moze sie przyda, i zawiozlam do tego domu samotnej mamy, ale sie ucieszyli, az mi się milo zrobilo,ze pomoglam komus.
A pogoda taka pikna,ze trzeba korzystać, Gosława wstanie i smigamy na spacer.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry