reklama
madzialena79
mamuśka kruczka
a tak właśnie czytam o żłobkach i niby,że jak nie pracuje to nie przyjmą?to jak mam pracę znaleźć bez żłobka?
Na Hunterku się spotkamy????:-)
Na Hunterku się spotkamy????:-)
ona "uciekam od negatywnych" nie wiesz o co chodzi bo to była dawna sytuacja. Nie chodziło o to ze poszłam sobie bo ktos nazekał na swój los, tylko kilka dziewczyn najezdzało na jedną i to było według mnie nie miłe i to była ta negatywna atmosfera. Napisałam tam ze nie podoba mi się że tak wręcz wulgarnie się odzywały i stanęłam tak jakby w obronie tej dziewczyny. Za to zostałam zjechana bo one trzymały się razem a ja odskoczyłam by bronic innej. Ale uważam ze to nie właściwe z Twojej strony ze takie sprawy piszesz na tym forum. Nie przeczytałas i nie znasz całej sytuacji , a piszesz co Ci się we mnie nie podoba. Teraz inne dziewczyny mogą myśleć zle o mnie przez Twoją wypowiedz. Jak ja nie znałabym siebie i przeczytała o co napisałas miałabym o sobie złe zdanie. Jeżeli chcesz coś jeszcze wiedziec to pytaj, ale prywatnie, a nie tu, nie zasmiecajmy tego wątku. Nie odpisałam Ci na gg bo zostawiłam włączone i poszłam do mamy, potem Damian wyłączył kompa.
razem z ona przepraszamy resztę kobitek za prywatę
Dobrej nocki
razem z ona przepraszamy resztę kobitek za prywatę
Dobrej nocki
ewuniaf
Fanka BB :)
Dobej nocki i to samo chciałam napisać Ona jesli gimpelka chciałaby przedstawić tą sytuację z tamtego forum dokladnie to by to zrobiła, a ty jak już przeczytałaś conieco stamtąd to powinnaś zachować to dla siebie lub pogadać o tym z Gimpelką a nie pisać o tym na opolankach...
słodkich snów wszystkim życzę i uciekam do łózia
słodkich snów wszystkim życzę i uciekam do łózia
O
ona_23
Gość
hm...hm..dlatego napisalam do Ciebie na gg zeby tam pogadac nie,ze ty mi się nie podobasz a ta wypowiedz, spokojnie teraz napisalas o co chodzi i juz wszystko wiem zatem, zwracam honor
Hunter Madzialena powiadasz...muszę pogadac z teściową czy zaopiekuję się Małgosią w tym czasie
A bedziemy trzepać wlosami? i wejdziemy w pogo? hehe
Ewuniaf masz racje. Przepraszam.
Hunter Madzialena powiadasz...muszę pogadac z teściową czy zaopiekuję się Małgosią w tym czasie
A bedziemy trzepać wlosami? i wejdziemy w pogo? hehe
Ewuniaf masz racje. Przepraszam.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
sylha
mama bliźniakowa
Witam raniutko,
się porobiło na tym forum. Dziewczyny takie prywaty to proszę piszcie na priva, albo się spotkajcie i pogadajcie jeżeli Was coć nurtuje, ale nie wyrzucajcie jakiś brudów na publikę, bo to chyba nie o to na tym forum chodzi?!?!?!?!?
Ja Was dziennie podczytuję, ale nic nie piszę, bo nie mam o czym. Wy się dzielicie wiadmościami, doświadczeniami w wychowaniu dziecka- ja niestety go nie posiadam i dlatego nie mam o czym tu pisać. Podoba mi się to forum, bo znamy się wirtulanie, każda z Was ma jakieś przeżycia, doświadczenia- potraficie się na wzajem wspierać- mimo iż nie wszystkie znają się osobiście a mimo to odnoszę wrażenie jedności. Jak są jakieś prywatne "ale" to należy to prawatnie wyjaśnić, a nie na forum publicznym- z resztą po co w ogóle nagle wyrzucać jakieś brudy i wiercić dziurę w brzuchu o sprawę, która ns nie dotyczy?!?!?
A ja z mojej strony mogę napisać, że dzisiaj idę do lekarza rozmawiać na temat invitro- to co się narazie naczytałam na internecie- to, że przedewszystkim KASA i jakieś 3 miesiące kuracji
się porobiło na tym forum. Dziewczyny takie prywaty to proszę piszcie na priva, albo się spotkajcie i pogadajcie jeżeli Was coć nurtuje, ale nie wyrzucajcie jakiś brudów na publikę, bo to chyba nie o to na tym forum chodzi?!?!?!?!?
Ja Was dziennie podczytuję, ale nic nie piszę, bo nie mam o czym. Wy się dzielicie wiadmościami, doświadczeniami w wychowaniu dziecka- ja niestety go nie posiadam i dlatego nie mam o czym tu pisać. Podoba mi się to forum, bo znamy się wirtulanie, każda z Was ma jakieś przeżycia, doświadczenia- potraficie się na wzajem wspierać- mimo iż nie wszystkie znają się osobiście a mimo to odnoszę wrażenie jedności. Jak są jakieś prywatne "ale" to należy to prawatnie wyjaśnić, a nie na forum publicznym- z resztą po co w ogóle nagle wyrzucać jakieś brudy i wiercić dziurę w brzuchu o sprawę, która ns nie dotyczy?!?!?
A ja z mojej strony mogę napisać, że dzisiaj idę do lekarza rozmawiać na temat invitro- to co się narazie naczytałam na internecie- to, że przedewszystkim KASA i jakieś 3 miesiące kuracji
sylha
mama bliźniakowa
ta i 40% powodzenia- zapomniałam dodać :-(. Trochę mnie to przeraża, i nie wiem czy dam rady- ostatnio u mnie za dużo się wszystkiego naraz nazbierało
ewuniaf
Fanka BB :)
Dasz rade!!! Sylha bo ty pewnie pisałaś ale ja nie zarejestrowałam- jaki u ciebie jest problem?? Bo robiłaś wszystkie badania prawda?? I wszystkie wyszły ok???? Jaki jest powód tego że nie możesz zajsc w ciążę ?? co mówieą lekarze?
reklama
sylha
mama bliźniakowa
U mnie- książkowy przykład płodnej kobiety, M ma trochę kiepskie wyniki, ale podejrzewam stres również robi swoje- a trochę go u mnie jest. Mam zamiar zwolnić się z pracy z powodu szefa, który robi bardzo napiętą atmosferę, w jednej chwili potrafi Cię spowyzywać łaciną i to za nic!!!!!!!!!!!
A jeszcze te dotychczasowe niepowodzenia w staraniu się o maluszka doprowadziły do tego, że jestem trochę podłamana, M od tego wszystkiego ucieka w pracę, żeby o tym nie myśleć
A jeszcze te dotychczasowe niepowodzenia w staraniu się o maluszka doprowadziły do tego, że jestem trochę podłamana, M od tego wszystkiego ucieka w pracę, żeby o tym nie myśleć