reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
ona "uciekam od negatywnych" nie wiesz o co chodzi bo to była dawna sytuacja. Nie chodziło o to ze poszłam sobie bo ktos nazekał na swój los, tylko kilka dziewczyn najezdzało na jedną i to było według mnie nie miłe i to była ta negatywna atmosfera. Napisałam tam ze nie podoba mi się że tak wręcz wulgarnie się odzywały i stanęłam tak jakby w obronie tej dziewczyny. Za to zostałam zjechana bo one trzymały się razem a ja odskoczyłam by bronic innej. Ale uważam ze to nie właściwe z Twojej strony ze takie sprawy piszesz na tym forum. Nie przeczytałas i nie znasz całej sytuacji , a piszesz co Ci się we mnie nie podoba. Teraz inne dziewczyny mogą myśleć zle o mnie przez Twoją wypowiedz. Jak ja nie znałabym siebie i przeczytała o co napisałas miałabym o sobie złe zdanie. Jeżeli chcesz coś jeszcze wiedziec to pytaj, ale prywatnie, a nie tu, nie zasmiecajmy tego wątku. Nie odpisałam Ci na gg bo zostawiłam włączone i poszłam do mamy, potem Damian wyłączył kompa.

razem z ona przepraszamy resztę kobitek za prywatę;)
Dobrej nocki

Dobej nocki i to samo chciałam napisać Ona jesli gimpelka chciałaby przedstawić tą sytuację z tamtego forum dokladnie to by to zrobiła, a ty jak już przeczytałaś conieco stamtąd to powinnaś zachować to dla siebie lub pogadać o tym z Gimpelką a nie pisać o tym na opolankach... :)
słodkich snów wszystkim życzę i uciekam do łózia :)

hm...hm..dlatego napisalam do Ciebie na gg zeby tam pogadac :) nie,ze ty mi się nie podobasz a ta wypowiedz, spokojnie :) teraz napisalas o co chodzi i juz wszystko wiem :) zatem, zwracam honor :)

Hunter Madzialena powiadasz...muszę pogadac z teściową czy zaopiekuję się Małgosią w tym czasie :)
A bedziemy trzepać wlosami? :D i wejdziemy w pogo? hehe

Ewuniaf masz racje. Przepraszam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam raniutko,

się porobiło na tym forum. Dziewczyny takie prywaty to proszę piszcie na priva, albo się spotkajcie i pogadajcie jeżeli Was coć nurtuje, ale nie wyrzucajcie jakiś brudów na publikę, bo to chyba nie o to na tym forum chodzi?!?!?!?!?
Ja Was dziennie podczytuję, ale nic nie piszę, bo nie mam o czym. Wy się dzielicie wiadmościami, doświadczeniami w wychowaniu dziecka- ja niestety go nie posiadam i dlatego nie mam o czym tu pisać. Podoba mi się to forum, bo znamy się wirtulanie, każda z Was ma jakieś przeżycia, doświadczenia- potraficie się na wzajem wspierać- mimo iż nie wszystkie znają się osobiście a mimo to odnoszę wrażenie jedności. Jak są jakieś prywatne "ale" to należy to prawatnie wyjaśnić, a nie na forum publicznym- z resztą po co w ogóle nagle wyrzucać jakieś brudy i wiercić dziurę w brzuchu o sprawę, która ns nie dotyczy?!?!?
A ja z mojej strony mogę napisać, że dzisiaj idę do lekarza rozmawiać na temat invitro- to co się narazie naczytałam na internecie- to, że przedewszystkim KASA i jakieś 3 miesiące kuracji

Sylha masz racje ... A co do invitro to z całych sił zaciskam kciuki (jesli sie zdecydujesz):tak:

Ona rozgrzeszona :) Ja też chce trzepac włosami !!!!!!

ta i 40% powodzenia- zapomniałam dodać :-(. Trochę mnie to przeraża, i nie wiem czy dam rady- ostatnio u mnie za dużo się wszystkiego naraz nazbierało

Dasz rade!!! Sylha bo ty pewnie pisałaś ale ja nie zarejestrowałam- jaki u ciebie jest problem?? Bo robiłaś wszystkie badania prawda?? I wszystkie wyszły ok???? Jaki jest powód tego że nie możesz zajsc w ciążę ?? co mówieą lekarze?

reklama
U mnie- książkowy przykład płodnej kobiety, M ma trochę kiepskie wyniki, ale podejrzewam stres również robi swoje- a trochę go u mnie jest. Mam zamiar zwolnić się z pracy z powodu szefa, który robi bardzo napiętą atmosferę, w jednej chwili potrafi Cię spowyzywać łaciną i to za nic!!!!!!!!!!!
A jeszcze te dotychczasowe niepowodzenia w staraniu się o maluszka doprowadziły do tego, że jestem trochę podłamana, M od tego wszystkiego ucieka w pracę, żeby o tym nie myśleć

Do góry