reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Arcobaleno dzięki:-), zobczysz ani się obejrzysz a Nikoś też będzie miał taki komplecik:-)
A teraz poprawka:-)
Właśnie P, zauważył, że razem z górną lewą jedynką przebiła się Alusiowi też dwójka, więc aktualny stan uzębienia to 6:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Bry

a czemu mi sie nie wyswietla ze sa nowe posty? lookam, widze ze na zielono nie jest zaznaczone to nawet nie wchodze a Wy tu gadacie....

u nas masakra - Monia chora - antybiotyk bierze a mimo to od 5 dni ma temperature :-( boje sie ze sie skonczy szpitalem :-(

aga2003 chyba juz rozpakowana i przeszczeliwa tak ze zapomniala nam sie dzidzia pochwalic ;-)

3majcie sie cieplo i nie dajcie sie chorobom!!!!

Witam wszystkie kobitki!:-)

Rubi i ja się intensywnie zastanawiałam why Ty nie lookasz tutaj...:baffled:. Bidna jesteś z tymi choróbskami, tak właściwie Monia bidna strasznie jest. Zdrówka, zdrówka dla małej. Oby jak najszybciej się polepszyło.
A ja muszę się koniecznie pochwalić, że mój łobuz skończył wczoraj roczek:-) Wczoraj świętowalismy w gronie najbliższej rodziny,a w niedziele konkretna impreza:-)

Miłego dzionka dziołszki:-)

Hej Dziewczyny:-)
U nas normalka, tyle tylko, że Alusiek coś popłakiwał w nocy, ale nie ma Ani temperatury, ani nic, rozrabia jak zwykle więc mam nadzieję, że nic Mu nie dolega:tak:
Kamea Wszystkiego NajNajNajlepszego dla Kubusia !!!
Rubi zdrówka dla Monisi, mam nadzieję, że jednak do szpitala nie traficie:no:
agnieszka...24 dziękuję w imieniu Alusia:-), wczoraj jak czyściłam Mu ząbki wieczorem to miałam przyjemność poczuć dosyć intensywnie na palcu te jego nowe ząbki:eek::-p

reklama
AGITA a no widzisz?? juz nastepne w zasiegu ''dotyku'' ;)
ani sie obejrzysz jak beda wylazic jak grzyby po deszczu..wszystkie naraz :)

ja pije wlansie kawusie pyszna-ktora ma ochote??

Do góry