reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
o 21:00 zaczeła b=płakać ale nie marudzić tylko płakać jakby ją coś bolało...pol nocy przespala na mnie, potem trochę z nią potanczylam i znów ma gorączkę :-( katar ni z gruszki ni z pietruszki :-( no i kaszle...

dr G kazala jej dawac Nurofen 3 razy dziennie i ja w piatek przestalam jej go podawac bo bylo OK a nie chcialam jej tak faszerowac bez powodu (wg mnie bez powodu) no i chyba zle zrobilam :-(

zmykam....

Rubi...kurcze...zdrówka dla Moni .....
A u nas dziś noc nie przespana, Ola co chwilę się budziła....zasnęła wczoraj u Domka w pokoju( przeniosłam w piątek łóżeczko do niego)
Zasn ęła, nawet oddając mi smoczki...powiedziała..nie cem...zasnęła bez smoka, ok 3 pobudka, 4, 5 i o 6 wstała!!!!! zasnęła 23....Jestem padnięta, bo wczoraj spac nie mogłam, miałam niskie ciśnienie i walnęłam 5 kaw.....które w nocy zaczely działac
My tyz musimy podjechac na zakupy....:-(

pierwsza dzisiaj ;-)
pierwsza w listopadzie ;-)

co porabiacie??? ja juz mam obiadek naszykowany :-) ino ziemniaki uwazyc trza ;-) sałatka tysh bydzie jak te ziemniaki sie ugotuja.... ciastka z anikowej machiny prawie wszystkie wpier****łam :-) ujedzona na maksa byłam :-)
za godzinkę kłądę córkę w komono, potem lecim do lekarza sie osłuchać... chociaz nie...po obiadku pojdziemy....chociaz nie... jak Monia bedzie po obiadku i sie zrzyga przy sprawdzaniu gardla...??? no i mam zgryz...a pomyslec o tym jutro (jak Scarlet O'Hara nie moge :-()

no to si ju ;-)

Aga <tulimy>

Jasiek wczoraj Cie wspominal... kazałam mu sprzatac...szlo mu jak krew z nosa wiec powiedzialam ze zaraz pozdbieram klocki i sprzedam na allegro - wtedy ni ebedzie mial problemu ze sprzataniem... i wiesz co moj syn wymysli???

"sprzedaj pani Agnieszce z wyspy - bede chodzil sie do Patryka i Dominika bawic klockami" :-D :-D :-D

pomysl genialny ;-) kasa za klocki bedzie i porzadek w pokoju...hmmm... w to drugie akurat nie wierze....

Mnie dalej muli, jestem zmęczona, dzieci robia co chca, ale mam to gdzieś, nie mam siły na nie:sorry: zraz ide spać chyba:tak:
Rubi, Jasiek genialny, ale ciotka Agnieszka ni ma ani kasy ani miejsca:-(

Aguś wracaj do zdrówka.....:tak::tak:
Rubi dobry zięć mi się szykuje!!!Umie chłopak kasę robić!:-D:-D
my dopiero godzinke temu z cmentarza wróciliśmy, Ola padła dopiero pod koniec, dzielnie świeczki zapaliła babci i dziadziusiowi, prababci i pradziatkom, oraz innym ciotkom i wujkom. Dziś też zapliłam pierwszy raz świeczkę naszemu koledze....który miał z nami na wczasy lecieć...zmarł tydzień przed wczasami :-:)-:)-(

reklama
Laski z tym konkuresem to cos powalone jest!! W każdym miescu co innego!raz głosowanie do końca października, potem na stronie do końca listopada a w regulaminie do 1 października...zobaczcie sama....juz od msc musztarda po obiedzie i nie ma nad czym się podniecać!!!!

Do góry