reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Rubi już się nad tym zastanawiałem i chyba się skuszę a linka widziałem jak tylko żona wróci to jej przekaże i zagłosujemy na naszą grupę;-)

reklama
mój maż jest Lolkiem hihihihihi na AM i tez go nakręcam żeby się przyłączył bo to fajna sprawa takie Bibi
ale stanowczo mówi NIE nie wiem czy go ten nick który mu wymyśliłam nie podchodiz czy cooo :eek::eek: ale ciekawki jest na maxa i dzień w dzień wieczorem pyta

a co tam u dziewczyn na bibi??
:cool2::cool2::cool2:

aaaaaahhhaaaa i taka to właśnie jest wasza ciekawość, żeby się ujawnić to nieeeeee ale żeby podczytywać albo podpytywać to owszem :-p:-p:-p

więc teraz do wszystkich mężów dziewczyn z bibi
proszę się ujawnić i sprzedać nam dczasem swój punkt widzenia na pewne sprawy - wtedy będzie nam i wam łatwiej żyć ;)

poza tym lublin nie może nas przegonić :no::no::no:

Rubi już się nad tym zastanawiałem i chyba się skuszę a linka widziałem jak tylko żona wróci to jej przekaże i zagłosujemy na naszą grupę;-)

trza dzialac!!! i wymysl jakis nick bo jak pisze do Ciebie "męzu Ani" to.... moze dojsc do nieporozumien ;-) mamy tu kilka Ań a one mają mężów... ;-) ;-)

wiecie co okulista by mi się przydał. na stroce jest napisane jak BYK :KONKURS! A ja ślepa nie byłam w stanie tego zauważyć. No ale w końcu znalazłam, trochę mi zeszło, ale coż... Najważniejsze, że zagłosowałam na mamy z opolszczyzny :-)

No i już nas spakowałam, a teraz odpoczywam bo Mój łobuz śpi:-)
Kamea kurcze to ta lekarka trochę nie bardzo:baffled:, a nie ma innego endokrynologa dziecięcego w Opolu albo okolicach?
Mój P. też regularnie podczytuje co piszemy:-), ale do pisania to też Mu jakoś niespieszno:-p, ale już praktycznie wszystkie Was Dziewczyny rozróżnia:-), każdą z Was Mu opisałam, co robi, albo jakiego ma dzieciaczka i chłop już przynajmniej w miarę wie, o kim czyta, albo o kim Mu opowiadam:-D

A ja nie pozwalam zaglądać mężowi na BB i na razie o Was nie mówię, bo BB jest tylko moje, moje, moje !!! ;-)

Rubi widocznie Monia stwierdziła że podłoga musi kolor zmienić i stąd ten jogurt ;-)
Agita szerokiej drogi :-)
Kamea straszna lekarka

reklama
Do góry