reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
aniaf najgorsze jest to, że Kuba nigdy nie miał problemów ze spaniem. Jak sie budził to tylko na karmienie i później dalej spał. takich problemów nie mieliśmy z nim nigdy.

Witam,
A u nas noc rewelacyjna:tak: Patrykowi pomogła nystatyna i psikanie do buzi:tak: pił ładnie mleczko i zjadł śniadanie bez płaczu:tak: Ale super:tak:
Lecimy zaraz do kontroli do dr L;-)
A co do łysiny to R rano ubiera kurtkę i myśli sobie, cholera, ale mi ciepło w głowę:-D Patrzy do góry, a on pod żarówką stał:-D:-D:-D:-D:-D

A co do łysiny to R rano ubiera kurtkę i myśli sobie, cholera, ale mi ciepło w głowę:-D Patrzy do góry, a on pod żarówką stał:-D:-D:-D:-D:-D
Aparat z Twojego męża :-D

Nikoś chyba zaczął się bać ciemności, dzisiaj w nocy zaczął płakać, i przestawał jak włączałam światło, i tak w kółko. A że ja nie umiem spać przy zapalonym świetle, to zaświeciłam świeczkę i patrząc na cienie usnął i tak fajnie spał że musiałam go obudzić na rehabilitację :-)
Rubi jak Monisia, o Patryka nie pytam bo Aga napisała.
Kamea zdrówka :-)

Hej Dziewczyny:-)
U nas w miarę spokojna noc, ale Aluś cały czas rozrabia od rana i normalnie nie mam kiedy sobie usiąść, a jeszcze muszę Nas pakować:eek:
Kamea a nie można by zmienić tego leku na inny?, może On nie służy Kubusiowi:tak:
Aga super, ze Patrykowi juz lepiej:-) a co do Twojego R to faktycznie niezły aparat, przynajmniej się nie nudzicie;-)
Arcobaleno Mój Aluś to nawet po ciemku bawi się w łóżeczku:-)

Rubi jak Monisia, o Patryka nie pytam bo Aga napisała.

dzięki ;-) Monia jak to Monia... wczoraj umyła podłogę w kuchni jogurtem jagodowym podwędzonym Jasiowi... dziś wypiła mi resztkę kawy i nawet się nie oblała.... zaczaiłam ze coś się swięci jak stukała kubkiem o podłoge...

wiecie co...??? Monia nie lubi słodkiego... ciastek zadnych nie chce jesc... kawa moja jej smakowała bo pokazywala do srodka kubka i głaskała sie po brzuszku a ja kawy nie słodze.... biszkopciki wrzucala do sortera bo do jedzenia jej nie pasowały...
aaaa...lubi czekolade - w sobte ukradła Jasiowi delicje....

tak czy siak oznak choroby brak... no moze ciagly pęd do (.) bo co usiade to ona mega głodna... juz ma tyle tego mleka w sobie ze ssie i...wylatuje jej z buzi... zjadła kromala chleba z dzemikiem i co chwile chce (.) chyba jej o samo ssanie chodzi....

u nas nocka tez spoko ;-) budzila sie chyba tylko ze 2 razy i wstała na dobre o 6:45 ;-) teraz śpiocha a ja lece ogarnac chatke bo jak mi pomocnica pomaga to............ ;-)

agnieszka Ty to masz teraz niezły ubaw w domu:-)
agita niestety tego leku ie można zmienić na inny. podejrzewam, że lekarka dobrała mu zbyt wysoką dawkę. Czytałam niedawno właśnie, że przy zbyt duzej dawce tego leku dzieci mogą być rozdrażnione. Problem w tym, że z tą lekarką czasem ciężką się dogadać. jak o coś zapytasz, zasugerujesz, to ona wyjeżdża z tekstem, że trzeba się 16 lta uczyć, żeby zostać endokrynologiem:wściekła/y: Ja przecież nie stawiam diagnozy, tylko pytam...!:wściekła/y:

O matko jakie ciężkie jest wychowanie takiego łobuza jak nasza Zosia:szok: mama zostawiła nas razem a sama uciekła na miasto pod pretekstem zakupu kombinezonu.
Aga przekaż mężowi że ja też lubię "bardzo krótkie" włosy idzie się do tego przyzwyczaić a rano nie trzeba tyle przed lustrem spędzać:-D
pozdrawiam L. mąż Ani

Ostatnia edycja:
reklama
mężu Ani - nie ukrywaj sie pod jej nickiem tylko zarejestruj sie na BB i Aktywnych Mamach i zagłosuj na naszą grupę!!! link masz w moim poprzednim poscie (o ile nie mam u Was ignora....)

Do góry