reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hehe, a ja też sobie załadowałam zmywarkę:-p tylko nie jest jeszcze pełna, bo cały dzień nas nie było i nie miał kto nasyfić:-p
Rubi Patryk zasnał ledwo skręciłam w Duboisa ;-)
No i R poszedł do pracy;-) ja rozkładam wyrko i wchodzę pod kołderkę:-p
Super sa takie spotkania, musimy to robić częściej;-)

Jejku zapomniałam Wam napisać, że mój Dominik trenował dzisiaj z innymi dziećmi:-) podobno wykonywał wszystkie ćwiczenia:-) ale ja jestem dumna z niego i pewnie Wam to jeszcze nie raz napisze;-)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny fajnie było, szkoda że się skończyło :-):-):-)
karolka padła jak długa :tak::tak::tak:
wojtek tyż śpi :tak::tak::tak: i tez mam wolny wieczór aaaaaaaa jak fajnie :-):-):-)
oglądne se chyba m jak miłość hi hi hi

Rubi mam przejść na bebilon pepti + krem z apteki za 80zł (SVR)+ ketotifen :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zła jestem jak nie wiem bo mam wrażenie że to tak na "odwal się" zostało przepisane wojtkowi
I coooo? chyba dotrę do tej dr Żurek :sorry2::sorry2: dasz namiary raz jeszcze :-p
Amelka dzięki dzięki dzięki :-):-):-)

ooo zaczeło się :-D paaaa

A mojemu Chłopowi zmieniłam tylko pampersioka i nawet nie drgnął, eh musiało Mu się podobać u Cioci Amelkowej:-)
A ja czekam tylko na Mojego P., idę wziąć szybki prysznic i do łóżeczka:-), a jutro Mój Mężuś trzyma rano wartę, więc troszkę się wyśpię:-)
Anik a to Wojtuś jednak uczulony jest na białko mleka krowiego?, bo My mimo, że Aluś był bardzo wysypany już kilka razy to nie smarowaliśmy Go niczym, jak przeszedł na Nutramigen, to skórka sama Mu się poprawiła gdzieś po ok miesiącu, a teraz jak Go wysypie to kąpiemy Go w emolium kilka dni i wszystko pięknie znika:-).

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dzięki dzieki dzieki dzieki dzieki dzieki dzieki dzieki ;-)

na impreze sie załapałam :-) było super - jak zawsze z Wami ;-)
Monetta śpi, Jan wcina kolacje (ma taka tabletke - 2 godziny pojedzeniu i godzine przed jedzeniem wiec dopiero teraz sie na zarcie załapał) i pyta kiedy znów pójdziemy do Ani na roczek :-) :-D

jutro śmigamy do złoba, przedszkola i pracy ;-)

anik ;-) 4 U http://www.allergovita.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=77&Itemid=40

i jak naprawialam linka to mi posta uzarło :-(

no wiec pisalam ze w Superpharmie OmegaMed dla niemowlat jest po 19zł...

spadam - trza sie do złobo-przedszkola-pracy przygotowac ;-)

kolorowych

edit: anik ;-) jesli ten specyfik za 80 zł to Protopic to sie zastanow - moja pediatra tego nie poleca :no: i przy Jasku - tak jak pisze Agita - wystarczyla sama dieta - nie faszerowalam go sterydami, masciami itp...

Ostatnia edycja:
Czy któraś z Was kupowała kiedyś słoiczki w Makro, opłaca się? Bo ja dzisiaj wracając z miasta tam zajechała ale akurat alejka ta była zagrodzona bo wykładka towaru była i nic nie widziałam :-(

Rubi dzięki za linka ale taka ze mnie gapa że zamiast wejść na Opolanki z rana to od razu zadzwoniłam i umówiłam wojtka dziś do dr grandek
co o niej myslisz??

u nas pobudka co około pół godziny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam dość

jadę do miasta załatwiać sprawy :dry:

Hej!
No i omineło mnie spotkanie:-(
Cóż jeszcze nodrobimy:tak:
My siedzimy w domu do końca tygodnia,no niby spoko,ale nawet się z nikim spotkać nie mogę,bo młody zaraża:-(

Anik myśmy byli u dr Grandek jeszcze jak tu nie mieliśmy lekarza,bo oficjalnie byliśmy w UK i szczerze mówiąc to podobno świetna lekarka jest,ale dla mnie to no nie wiem czy roztrzepana czy już za stara,bo kompletnie się z nią dogadać nie umiałam co do szczepień ,które z reszta ona zlecała,a mówila,ze nie bo nie pamięta:baffled: Z kartek co sama pisała,też się rozczytać nie mogła:sorry2:No ale podobno dobra jest:tak:

Zmykamy na pocztę chrzećnicy pezent do UK wysłać,wprawdzie K siostra w piątek tam leciała ,ale nie wzięła-ot rodzinna uprzejmość.I tu już mi nie chodzi i kasę,ale kurde te paczki nie zawsze dochodzą,a nie dość ,ze sam prezent nas kosztuje to jeszcze dziecko czeka.Wkurza mnie ta poczta.No miejmy nadzieję,ze dojdzie:tak:

reklama
Bry ;-)

Super, że spotkanko wam się udało :tak:

Ja się dzisiaj mobil;izuje do działania, koniec deprechy, własnie wystawiam troche mebleków na sprzedaz i zwiozłam sobie kartony do pakowania, no to ruszam :tak:

Do góry