Cześć dziewczyny!
Ja teraz już się przeprowadziłam z Dambonia i mieszkam na Piotrkowskiej
więc kto wie może już którąś z Was widziałam.
Zdjęcie goldenka przyślę niebawem - musze zrobić hihi ale wiecie że ona jest okropna wszystko zżera co ma w zasięgu swojej paszczy. Kanapki ze stołu, dywan, łóżko, kable, spodnie, sukienkę - a mam ją dopiero tydzień
sama się boję co to będzie w przyszłości, ale oprócz tego to jest kochaniutka
i za nic bym jej nikomu nie oddała. Ja jeszcze dzidzi nie mam - jestem w 20t ciąży i to moja pierwsza ciąża. We wtorek się okazało że bedziemy mieli dziewczynkę
Zuzkę lub Karolkę jeszcze to ustamy z mężem. Powoli zaczyna się przyzwyczajać że będzie miał w domu same babeczki - bo do tej pory to nawet i ja myślałam że się urodzi chłopak a tu masz babo placek ginio mówi że dziołcha
.
Dziewczyny to połowa ciązy a ja dopiero przytyłam 2 kg mam nadzieję że to nic strasznego. Dzidzia waży trochę mało 342 g i lekarz powiedzial że jest malutka
Już nie wiem co robić. A obecnie trochę się nudze bo jestem na zwolnieniu do końca tygodnia - a od poniedziałku do pracy
jak o tym pomyślę to przekręca mi się wszystko w żołądku - taaaaaaaki ze mnie leń sie zrobił że najchętniej to bym została już do końca ciąży w domciu hihi i oglądała TV