reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hiox ;-) mazideł z lekami typu ketonal nie moge bo karmie...zreszta ketonal w tabletkach na mnie nie dziala p/bolowo a jedynie w wiekszej dawce...rozweselajaco ;-)
posmarowalam lape wickiem i mi w nia....zimno bylo :-/
czekam az majamil zadziala i chyba dzis pojde do mojego chirurga oprawcy.... :-/

reklama
Hej
Ja od rana man nerwa:-(
R nic nie wie, chcial Dominikowi bluzke z pizamy zalozyc do przedszkola:szok:
Dominik dostaje szalu ze szczescia ze ma w koncu tatusia przy sobie i jest nie do zniesienia:wściekła/y:
Oj chyba bedzie ciezko przestawic sie na nowo i przyzwyczaic do tego ze jest nas czworo:sorry:
A ze mna nerwuska nie bedzie latwo:no:
Ale mam fajny nowy,podreczny komputerek i wlasnie piszac na nim do Was od razu mi sie humor poprawia:-p
Magda ja dawalam debridat jeszcze, ale to na recepte jest. No i jagody w kazdej postaci, Patryk np uwielbia sok jagodowy:tak:
Co do kawki, to moze piatek Wam bardziej pasuje? Monia moze bedzie juz zdrowa;-)

...kurde nie wiem gdzie tutaj sa polskie znaki:sorry:
A kleik ryzowy z jagodami to dopiero go zaklei:sorry:
I bravo za wszystkie siusiu i kupki do nocniczka i kibelka:tak:

Ostatnia edycja:
Rubi z ketonalem mamy to samo, tylko mnie nawet nie rozwesela :-( Nimesil jest dobry i mocny, mi super pomógł na zerwane przyczepy żeber jakis czas temu :tak:. A mazidło zozgrzewajace najlepiej działajace na mnie to Ben Gay :tak:.
Pewnie najlepiej idz do lekarza niech ci da to co najlepsze na twoją dolegliwosc :tak:

Aga chłopy są najfajniejsze na odległosc ;-) ... ja najbardziej lubie się z TZ jak jest w trasach :tak:

Ostatnia edycja:
hej, ależ sie połamana obudziłam

karku i polowy pleców nie czuję, z nosa cieknie, gardło boli buuuuuu
więc jeśli kawka jutro to ja chyba jeszcze nie zdązę się wykurować a jesli w piątek to kto wie :-)
Aga ubranka - hmmm bardzo chętnie bo narazie mały chaddza w różowych ciuszkach po karolci hihihihihihi iczasem to aż wstyd tak go do wózka zapakować :eek:

madzia czy ty idziesz dziś na spotkanie wspólnoty ?? hihihihi

idę się położyć na chilkę póki mały spi

Aga faaajnie masz że laptopik nowy :-D:-D:-D:-D:-D pozazdrościć no i że R przy tobie tyż fajnie :-D:-D
poukładacie się na nowo spokojnie i bez nerwów :tak::tak:

Anik ja nie idę:zawstydzona/y: a w ogóle to znów bym zapomniała,aaa bo wywieszają te kartki tak byle gdzie,a dla mnie trzeba zamontować tablicę neonową cobym cokolwiek z tych ogłoszeń zapamiętała:-p Poza tym juz się z siostra umówiłam na 17. Wy idziecie?
Jeszcze mieliśmy jakiegoś materaca poszukać,bo wczoraj żeśmy w końcu meble do sypialni zamówili,ale bez materaca.Nie wiecie gdzie mozna jakieś dostać w rozsądnych cenach? tzn jak najtaniej:-p

Aga no jednak ponad pół roku żeście mieszkali osobno,teraz trzeba trochę czasu,bo R też w nowej całkiem sytuacji i sie ciut gubić może.Daj mu czas.Chociaż nie wiem jak u Was,ale u nas to K i tak nigdy nie wie w co Maćka ubrać pomimo tego,że cały czas jesteśmy razem.Ba, on nawet nie wie o której dziecko je i chodzi spać:wściekła/y:

to spotkanie na piątek albo w przyszłym tygodniu, z tym, że jeśli w przyszłym to po południu:tak: piszcie kto może w piątek????? i o której możecie????
anik to muszisz koniecznie cos wybrac no i masz pewność, że nic w różu nie znajdziesz ;-):-D
Magda, R tez mało kiedy wie w co Dominika ubrać, ale nie wiem czemu, ze wszystkich bluzek jakie ma Dominik, musiał wybrać tą w której śpi:wściekła/y: i zawsze tak jest, albo trafi na cos z czego Dominik wyrasta albo jakas najbardziej spraną:wściekła/y: a potem ma do mnie pretensje, że trzymam w szafie bluzki w które nie pozwalam mu dziecka ubrać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No i może się doczekam w końcu półek w duzym pokoju:-), R od pół roku mi je zakłada:-) ostatnio nawet je kupił, ale stoją za szafą;-)
dzisiaj wysłałam go po wiertarkę do taty i obiecał, że założy, zobaczymy;-)

reklama
o przyjechał i juz go do roboty zapedza,jędza jedna:-p
Dobrze Aga tak trzymać,coby sie chłop nie rozleniwił za bardzo;-)

Mój to wózek złoży, generalnie pomaga,ale no jak przez dwa lata nie można zakminic o której dziecko jada,czy chodzi spać:confused::confused: No wprawdzie sie to trochę zmieniało,ale powiedzmy od roku sa to te same pory,a ten dalej nie wie i planuje jakieś wyjazdy np.

aa dzisiaj myślałam,ze obiadu robić nie będę musiała,bo zasada jest taka,że ja robie a on zmywa.No i wczoraj się zmywania nie doczekałam a i jeszcze cos tam dorzuciałam.K stwierdził,że rano pomyje,ale że późno wstał to byłam niemal pewna,ze nie umyje,a wtedy obiadu niet-taki szantaż,a co niech sie nauczy ,że ja wszystkiego robić nie będę,bo on musi odpocząc po pracy ,a ja terminator zapitalam:-p no i wiecie,że umył:szok: Ech trza bedzie lecieć ziemniaki obierać,a miałam w planie kąpiel i inne przyjemniejsze rzeczy zaraz po pracy:eek:

Ostatnia edycja:
Do góry