reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

hej marychna ;-)

Scandia jest kolo Jyska i sklepu Baby Blue - wejscie "piesze" - brama na przeciwko szpitala na Reymonta a wjazd samochodem od Ozimskiej - na przeciwko Opolanina.
wchodzi sie drzwiami do Jyska i tuz przed wejsciem na sklep trzeba sie wdrapac po schodach na gore (schody sa po prawej stronie).
teraz powinien byc nowy towar, wyprzedaze sa na przelomie miesiecy ;-) najpierw rzucaja wszystko za 50% a kilka dni pozniej jest promocja "kazda rzecz za 3 zl" ;-)
Dzięki rubi:-)

reklama
witajcie dziewczyny! :)
oj jaka tu cisza
wszysctkie pewnie delektują się piękną pogodą i żadna nie chce marnować czasu przy kompie :-):-)
no my właściwie tez całe popołudnia siedzimy na podwórku, mały szaleje aż do domu go ciężko z powrotem zaciągnąć :-D ale śpi później że hoho:tak: robi się strasznie niedobry, cały czas fochy i fochy:szok::szok: masakra czasem aż wstyd że takie małe dziecko a taki wymuszacz :wściekła/y:

co do tej scandii to tak jest tam duuuużo szmatek ale ja sie tam gubię, mam ochotę tam wejść i czegos sobie "poszukać" ale jak juz tam jestem to juz chcę uciekać.

Ostatnia edycja:
Aniulka Twoj Mały to dwa razy starszy od mojego, a moj tez takie fochy robi, że szok :szok:, do superniani jako najmłodsze dziecko w Polsce musze go zapisac :-p

Musze małolatowi kupic krem z filtrem, jaki sie u Was sprawdził?

ja Maćka smaruję kremem firmy dax cosmetics dla dzieci i niemowląt z filtrem 30 na razie to wystarcza bo zawsze ma czapkę z daszkiem a bez koszulki nie chodzi wiec praktycznie smarujemy tylko buźkę i rączki no i nogi przy krótkich spodniach

a ja siedzialam cichutko bo bylam w szpitalu ;-(
zmienilo sie tam od mojego ostatniego pobytu 4 lata temu - niestety na gorsze chyba ;-( nie bylo mi tam tak dobrze jak poprzednio i mam nadzieje ze nastepny moj pobyt tam to bedzie juz ten wlasciwy - porodowy ;-)

ojej Rubi wszystko dobrze?

Jak ja rodziłam w zeszłym roku w lipcu to na sali 2 osobowej było nas 5 :eek: - luxus i 35stopni w pokoju :-p, no ale co mieli na to poradzic jak tyle porodów było ... na szczescie lezelismy tam az 2 dni :-p i szybka strzała do domu :tak:
Co do jedzenia szpitalnego:rofl2: od 2006 roku jak lezałam na odziale patologii ciazy, nic sie nie zmieniło i tez jadłam tylko to co mi przyniesli z domu :sorry:

Aniulka dzięki :-)

no teraz takie oblezenie jest ze czasem Opolanki sa wysylane do Brzegu bo w opolskim szpitalu nie ma ani jednego lozka...
w czwartek od 8 do 19 naliczylysmy 10 babelkow ;-)

co do położnych to ja zastrzeżeń też nie mogę mieć bo kobiety według mnie robią kawał dobrej roboty ale za to jedzenie to masakra.Ja jestem na diecie bezglutenowej a dostawałam totalnie glutenowe jedzenie choć oczywiście poinformowałam o mojej chorobie personel a pani dietetyczka też chyba nie doczytała co mi wolno a co nie więc praktycznie też żyłam na prowiancie domowym.
marcik jak Wy się tam mieściłyście masakra przecież te sale są małe ojoj:szok::szok::szok:

reklama
Do góry