reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Franiowa- czy w tym wszystkim co robisz jest ten wygląd ważny?!?!Włosy masz boskie, ja też mam tak ścięte, ale krócej i niestety, ale dorastam do odwagi ścięcia się na krótko bo mam taką masę odrostów,że za pierona nie moga ich ułożyć i nnstop chodzę w kitce....A ty....młoda duchem i to najważniejsze:tak::tak::tak:

Siedzę cicho i czekam ąz dziecka się obudzą bo o tej porze to Ami potrafi się obudzić od upadającego piórka:baffled::baffled::baffled:

reklama
Matko, jak się BB zmieniło!!
Co Wy z tym wyglądem???:)
Ja się ino śmieję z moich zmarszczek, ale mam do nich kolosalny dystans:)

Hej.
Jestem i potwierdzam - w niedzielę, 3.11.13 o 17:40 urodziłam córeczkę. Waga 3840g, 57 cm, 10 pkt. Urodzona SN - w wielkim skrócie: pół dnia czekania na skurcze, a potem 10 minut akcji i już tuliłam małą Sandrę (miała być Liliana, ale do ostatniej chwili jeszcze zmielialiśmy decyzję - w ramach zabicia nudy w oczekiwaniu na te skurcze :-p:-D).
Mamy się dobrze, Rafał zachwycony i zazdrosny - powoli się ogarniamy, jednak postaram się w najbliższych dniach wrzucić zdjęcie mojej księżniczki.

A jak weszłam na bb, to myślałam, że coś znowu nawala :eek: Nie lubię takich "kosmetycznych" zmian :-p

No mnie się też to nie podoba- samo logowanie było łatwiejsze i ogólnie było bardziej przejrzyście, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia.....

Villa- no ja się właśnie zastanawiałam jak Rafał podejdzie do tematu.....czyli wszystkow normie, bo u nas nasi niby od początku 2, a Ami ma ostatnio odchyły i jak Kacper się do mnie tuli to ona histeryzuje i pędem do mnie.....
A i suwaczka uaktualnij ;-) ,

Franiowa- a tam zmarszczki olać, a powiedz mi jak autyści nie lubią zmian, to jak Franula znosi te wszystkie voyage po spzitalach?!?

Szukam dobrego dentysty- dobrego w sensie,że dobrze zębole leczy i nie zdziera przy tym kasy, bo jak mój emek dzisiaj wrócił z rachunkiem to moje 4 litery siadłam, ma roboty na prawie 3ttysiące i jakby chciał implatna to ta przyjemność 7500zł!!!!:szok::szok::szok:

Dla mnie nowa odsłona BB też niefajna jest, kurcze.

Sylha, nie pytaj nawet jak zniósł - kilka dni "odchorowuje" zawsze każdy szpital.

W kwestii dentysty - my znaleźliśmy super dentystkę w Opolu, b dokładna, i tania w porównaniu z innymi w mieście. W razie czego podam ci namiar do niej i zadzwonisz sobie.

Franiowa- o to ja chętnie poproszę:tak: mam nadzieję,że to nie ta co robi bez znieczulenia, bo ja takiej paszczy nie otworzę!!!!:baffled::baffled:
A ty nie masz co po nocach robić?Ja doszłąm do wniosku,że muszę wcześniej chodzić spać, bo rano się nie ogarniam....z resztą co rano dochodzę do takiego wniosku:eek:

No to przedstawiam Wam moją córcię ;-)

P1090167.jpg

W historycznym ubranku :-)

Monia.jpg

Załączniki

• P1090167.jpg
    P1090167.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 115
  • Monia.jpg
    Monia.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 103
reklama