reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hej laseczki
Pamięta mnie ktoś jeszcze?? :-)
Mam do was pytanko...czy któraś z was jeździ do przychodzi w Czarnowąsach?? Bo tu u nas na malince to tragedia straszna...co wizyta to inna pani doktor...trzeba to zmienić bo nie lubie słuchać non stop innych opinii...
Pozdrawiam

reklama
adiva ;-) ja pamietam ;-)

co do przychodni w Czarnowasach to jak od pol roku sie czaje ale przeraza mnie wyjazd do lekarza jak nie bedzie malza i auta... przyjmuja tam fajne lekarki - dr Bihun i dr Tryk-Micker - jak znajde rozpiske ktora kiedy przyjmuje to wrzuce na forum ;-)

PS. dr Micker leczyla mnie - to moja byla sasiadka ;-)

Ale mi smaka na ciasto narobiłyście :-)chyba jutro upiekę...A Oleńka wczoraj zaśmiała się w głos do mojej mamy i dziś te jak ją po szyjce całowałam to się śmiała...ale super....boskie to ....
Saly wspólczuje weekendu...mój P to znowu cały czas pracuję..a że ma własną firmę to ma non stop pracę, zawsze coś znajdzie....ech faceci....wĸłasnie dzis m·ój synuś powiedział -że faceci to nie sprzątają...no tak bo tatę przy porządkach zobaczyć to żadkośc.....o..nie mam nic przciwko niech nie sprząta ale za to zarabia tyle żeby ktoś to robił za niego...a co.
Na wesele to miałam 4 osoby do oporządzenia....wytypować ciuchy, uprasować, prawie że jeszcze ubrać! a potem jeszcze zdziwienie, że trzeba po kasę do bankomatu jechać ( czytaj że mało że kartka i kwiaty kupionę wcześniej)
Niestety o wszytstkim muszę pamiętać.

Amelkowa ;-) prowokacja to podawanie tego co teraz jest eliminowane bo szkodzi - najpierw mamy sobie zarzucic bialko mleka krowiego ;-) i zobaczymy co sie bedzie dzialo...

a kawiarnia... musze sie spieszyc bo szczerze mowiac mnie tez ta wycieczka wykonczyla bardzo :-(
byllismy w sklepie z ciuszkami... mimo wyprzedazy spodobala mi sie kiecka w rozmiarze 56.... kosztowala 47zl...

Rubi ja się też opanować nie mogę aby nie kupować Oli ciuszków, bo na dziewczynki to aż się prosi, takie cudne są! a butków to mam już chyba 5 par, a jeszcze nie chodzi ;-)

Amelkowa ;-) kuriera da sie sprawdzic ale mam wiekszy problem - Jasia boli ucho wiec czeka nas wycieczka do laryngologa - przyjmuje od 15:00 a nie wiem o ktorej malz nas tam zawiezie...
jak sie czegos konkretnego dowiem to zadzwonie ;-)

no problemo adiva ;-)

Jasiek marudzi jak stara panna - nie chce kropli do ucha tylko chce jechac do pani doktor bo jak mu da cukiereczka to bol minie... a pani doktor przyjmuje od 15:00 dopiero :-(

Jas juz po wizycie u swojej ulubionej pani doktor ;-) dostal podstawowe leki - lizaka, cukiereczka i naklejke ;-) oraz lekarstwa na zapalenie ucha i katar ropny ktorego nie widac bo mochal zapchany na maksa :-(

a swoja droga to przez 3 miesiace byl spokoj (poza ospa) a jak wczoraj poszlismy do lekarza to... oby to byl ostatni raz na dluuuugi czas ;-)

Amelkowa ;-) nasza paczka zostala wyslana do Opola... Lubelskiego... nie wiem co za matolki pracuja w tej firmie kurierskiej... teraz pewnie sobie poczekamy :-(

reklama
Amelkowa no to ja Ci nie polecam przychodni na ZWM-ie na Szarych Szeregów :wściekła/y::wściekła/y: dla nas porażka!! wolę wezwać lekarza do domu!! my chcemy przenieść Maćka na Zaodrze na Licealną bo słyszelismy duzo pozytywnych opini o tamtej przychodni ale skoro w Czarnowąsach jest ok to może warto tam się zapisać?? ale czy my z Opola tak możemy??

Do góry