Na tym etapie ciąży raczej płeć jest pewna - przy dobrym lekarzu i usg jest naprawdę nikła możliwość pomylki. A tu chłopak jest ewidentnie, pięknie się pokazał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na tym etapie ciąży raczej płeć jest pewna - przy dobrym lekarzu i usg jest naprawdę nikła możliwość pomylki. A tu chłopak jest ewidentnie, pięknie się pokazał
TutajDziewczyny a co myślicie o tym zdjęciu? Na początku lekarze mówili że będzie chłopczyk, a wczoraj lekarz powiedział, że to dziewczynka.
Dzięki, nastawienie dalej mam na chłopca. Poczekam do następnego USG albo pójdę do innego lekarzaTutaj
Faktycznie bardziej dziewczynka ale i z takich „dziewczynek” robili się chłopcy
Zdjęcie definiujące płec wygląda inaczej.. któraś z mam wczęściej wrzucałaHej, u mnie 21 TC lekarz stwierdził na wcześniejszej wizycie że chłopczyk a teraz dziewczynka. Czy to możliwe? Jak sądzicie po USG?