reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Płeć - intuicja....a na imię dostanie....

reklama
Ja juz mam wybrane imionka

Dla dziewczynki Nadia , a dla chlopca Blazej :tak: wszystkim sie spodobaly i nikt nie protestowal.

Hihi, wesoły ten wątek. :-)

Tymek to moje wymarzone imię dla chłopca, jednak mieszkając w Uk i planując tu raczej stały pobyt, muszę zapomniec o nim...
Musimy wybrać imię, które będzie dość łatwe do wymówienia i dla Anglika i dla Polaka. Mojemu mężowi np bardzo się podoba Roland, i mi zresztą tez kiedyś się podobało, ale tutaj wymawiają to imię "rouland":baffled: i nie dość, że się rymuje "rouland from pouland" to jeszcze w pracy mam chłopca Filipińczyka z metalowymi zębami o tym imieniu (!!!! nie pytajcie, nie wiem czemu tak ma) i po prostu nie mogłabym tak nazwac swego dziecka i kropka! :no:
Dla dziewczynki mi sie strasznie podoba Fiona, i już powoli przekonuję Tomka, bo on oczywiście cały czas ma w głowie księżniczkę Fionę ze Shreka, i zresztą już się ze mnie nabija, że jak bedzie chłopak to bedzie Shrek wobec tego, hehe. :-p Mi to jakoś nie przeszkadza, imię jest slicznie i spełnia nasze kryteria, a i postać jest przeciez bardzo sympatyczna, prawda? Co o tym mysliscie?
A może macie jakies propozycje dla chłopca?

Alem sie rozpisała... znowu... :sorry2:

Czesc dziewczyny ja wam powiem jak u mnie bylo. Zobaczylam ładne ubranka dla dziewczynek i mowie bedzie napewno chlopec, bo na dziewczynke sa ladniejsze ubranka. Jednak po chwili zastanowienia mowie nie bedzie chlopiec, bo ja chce chlopca. I mam chlopca! :) W ciazy ogolnie jadlam wszystko, wrecz sie obrzeralam (za sledziami wbrew pozorom nie skoczylabym w ogien) nie kojarze abardzo czegos od czego by mnie odrzucalo. Wiec to co sie je nie swiadczy o plci dziecka napewno.

ja nie wiem czy to przeczucie czy nadzieja ale chyba dziewczynka będzie :-) mam nadzieję że intuicja mnie nie zawiedzie :)

tak wiec: _Dorotka_ - dziewczynka

my tez juz mamy. krzyś i ola.. takie zwyczajne, które nam sie podobają, tzn. ja wybieram dla chłopca tatuś dla dziewczynki

reklama
Do góry