reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć - intuicja....a na imię dostanie....

golimek to tak jak u mnie. Imion dla dziewczynki to kilka miałam. A z męskich tylko Franek mi sie podobał.:-) I mam nadzieję, że kiedyś będę miec małego Franusia:happy:

reklama
mielismy taki plan zeby synowi dac imie po tatusiu :-p ale jak sie glebiej zastanowic to zeby w rodzinie dwie osoby takie samo imie i nazwisko nosily to za duze zamieszanie
U mnie w rodzinie są trzy takie przypadki. Dwa razy - synowie pierworodni dostali imię po tatusiu, a raz - to mój brat- dostał imię po wujku. Więc są trzy osoby noszące takie imię i nazwisko. Z tym, że jest różnica w drugich imionach ;-)

dziewczyny wczoraj urodziła moja koleżanka i miał być synek (potwierdzone 3 USG) a jest córeczka:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja się załamałam bo mam mnóstwo różu
tez znam taki przypadek, ja mam TYLKO ciuszki typowo dla dziewczynki, ale gdyby byl chlopiec (oby nie) to chyba od rozowego body czy sweterka na poczatek gejem nie zostanie :-D:-D:-D

Nie kupuje ubranek tylko dla chlopca albo tylko dla dziewczynki :tak: biore standardowe kolory, no a jak bedzie dziewczynka to kiedys bede ja ubierala na rozowo i w sukienki :-D czas pokarze

ja wiekszość ubranek mam takich uniwersalnych, bo długo nie znaliźmy płci dziecka. A jak już wiedzieliśmy, że dziewczynka ma być to stwierdziłam, że lepiej różu nie kupować, bo ubranka się dla następnego dzidziusia przydadzą:-) Różowy mam tylko jeden sweterek i czpeczke.

Ja własnie tak na szczęście kupowałam dla ingi ubranka - unisex, kolorki typu żółty, zielony, troszkę błękitu, teraz mi się te ubranka przydadzą. Tutaj jest bardzo mało takich ubranek i dla chłopca i dziewczynki, wszystko białe albo bezowe. :dry: Dlatego poczekam do narodzin z kupnem czegokolwiek.

Feliks też mi sie podoba, ale mój mąz mówi stanowczo nie. :sorry2: Ja dla chłopca (gdybyśmy mieszkali w Pl) wybrałabym Tymoteusz, okropnie mi się to imię podoba. :-)

Ja własnie tak na szczęście kupowałam dla ingi ubranka - unisex, kolorki typu żółty, zielony, troszkę błękitu, teraz mi się te ubranka przydadzą. Tutaj jest bardzo mało takich ubranek i dla chłopca i dziewczynki, wszystko białe albo bezowe. :dry:
ja wlasnie wszystkie ubranka kupowalam jak bylam na urlopie u rodzicow w UK - bo o wiele taniej niz w Polsce - ale sklepy sa wyraznie podzielone na boy/girl :tak: ale szczerze mowiac nie za bardzo podobaja mi sie te ubranka w oczoj**ne pomarancze lub ponure zielenie

reklama
Ja mojemu synkowi dam na imię NIKODEM .Mam już ERYKA i KAMILA. Choć niektórym może się kojarzyć...ale jest ładne

Do góry