reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i imiona:)

NATI-K imie kasia przesliczne;)

u nas ma byc prawdopodobnie coreczka i rowniez nie zgadzamy sie co do imienia
i najgorsze ze rodzina sie wtraca, ze to nie ladne ;, to nie polskie etc....
bedzie Khloe lub Milena
to do uzgodnienia

reklama
My z mężem po burzliwych dyskusjach doszliśmy do porozumienia i będzie to imię AMELIA :)
Proszę o dopisanie do listy, o to już postanowione na 100 % :)

nati, Patrycja to piekne imie :-D i bardzo szczesliwe. wiem, bo sama sie tak nazywam :-D

wiosna
, bardzo ladnie!

u mnie imionowa pustka. chyba jak sie urodzi to bedziemy debatowac..

My dla chłopczyka jakoś się dogadaliśmy (więc myślałam, że problem z głowy), ale dla dziewczynki mamy prawdziwy problem- jak jakieś imię podoba się mi, to nie podoba się M. i na odwrót. Jak narazie nasze debaty kończą się prawie kłótniami, więc chyba też się wstrzymamy, przynajmniej do czasu, jak na połówkowym otrzymamy potwierdzenie ;)

Widzę że nie tylko ja mam mętlik w głowie jeśli chodzi o imiona...w tym tyg.uparłam się na Marysię jeśli będzie dziewczynka,ale mój A.nie bardzo jest zachwycony ale pociesza się że za tydzien pewnie coś innego wymyślę hehe,a jeśli chodzi o chłopca to narazie na liście figuruje Filip :)...a co będzie to się okaże:)

no u nas juz postanowione, no chyba ze nam sie nagle odmieni:
Będzie
Katarzyna Danuta, albo odwrotnie ale Danusia to troche archaiczne juz niestety wiec Katarzyna Danuta

A ja od początku myślałam że będę mieć córeczkę i wybraliśmy imię Tola, no cóż skoro jednak ma być synek jesteśmy w trakcie wyboru jak na razie stawiamy na Maksymiliana, ale jeszcze wszystko może się zmienić:)

Kobitki, proszę Was o pomoc w odczytaniu tętna płodu z mojej karty ciążowej.
Ile wg Was tam jest ? Mój gin pisze okropnie niewyraźnie a jestem ciekawa, czy to gadanie, że tętno powyżej 145 oznacza najczęściej płeć męską... :-D albo kurcze żeńską...co strona to inne teorie...

Załączniki

• 20101201135.jpg
    20101201135.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry