reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i imiona:)

acronka, ten link sama tu wklejalam ;-) i znam juz ta liste na pamiec. no szok.

Bachucha
, ja nie znam ani jednego takiego przypadku, hehe ;-) takze sie nie ludze.
ja znam kilka, ale w druga strone miala byc dziewczynka a okazal sie chlopak. ale jak lekarz widzi chlopaka to chlopak

reklama
mi sie wydaje, ze to jacys nieodpowiedzialni lekarze.. albo slaby sprzet.
no u mnie na 100% dwoch lekarzy potwierdzilo, zreszta moj gin prowadzacy nigdy nie mowi, ze jest pewny, jesli nie jest faktycznie. nie wiem, ja nie znam zadnego przypadku, ani z forum, ani z realu.. jakos nie chce mi sie wierzyc.
to tak jak z ciaza z zaskoczenia :-D

Ja nie znam płci, ale po cichu liczę na to, że będzie chłopak. Mamy już wspaniałą córkę, poza tym w rodzinie same baby....
Co do imion to może Szymon, Maja, Emilka...szczerze mówiąc, nie mam specjalnie pomysłów...

aenye, u nas na kazdym USG jest zawsze inna osoba zeby wlasnie nie dochodzilo do pomylek ze cos tam ktos nie dopatrzyl. No i za kazdym razem potwierdzali im chlopca. Boze ta jedna para to oni wszystko na niebiesko mieli, on wolal do brzuszka Damianek i wogole, a tu klops. I teraz dziewczynka jak chlopak wyglada bo przeciez znosic to wszystko musi :) hehe a drudzy to tak lajcikowo, ona zawsze wybierala uniwersalne ciuszki bo wiedziala ze potem chce drugie wiec wielkiej tragedi nie bylo, ale jak zawsze.... SZOK. No bo jak?
Wlasnie z dziewczynki chlopiec moze sie stac bo rozumiem ze mozna nie dojzec, ale jak mozna widziec cos czego tam nie ma????

mi sie to nie miesci w glowie :no: no ale moze wzieli pepowine za siusiaka?
ja sie nie zalamie, jak bedzie jednak dziewczynka ;-) chociaz juz sie ciesze na chlopca.
ale mam juz imie wybrane, wiec jeden klopot mniej, no i rozowa mate :-D gdyby nie ta mata, to by mi tak nie zalezalo.. :-D

nie, no jakis Tymianek moze.. powiem Wam, ze to strasznie glupie.. nie wierze w takie rzeczy nic a nic - ale jadac na wakacje z przyjaciolmi do Francji (6 tygodni) mialam gazete glupkowata, w ktorej bylo napisane: jesli chcesz spotkac w te wakacje swoja jedyna milosc, nos ze soba ziolo, ktore najbardziej do waszej milosci pasuje. no i cos tam sie wyliczalo z daty urodzenia (mojej) i wyszlo, ze powinnam tymianek ze soba nosic. i nie wiem, co mnie szurnelo, ale kupilam suszony i w saszetke wsadzilam, i lazilam z tym cale wakacje. i tak sie zlozylo, ze jeden z tych moich przyjaciol zostal moim facetem, a teraz mezem :-D

i tak sobie mysle.. moze na czesc tego ziolka, co nas niby zlaczylo, powinien byc Tymonek albo Tymoteusz? ;-) takie imie mi sie od jakiegos czasu kolacze, ale w sumie jakos mi sie nie podoba... tylko ze ten tymianek.. :-D :-D :-D

i tak sobie mysle.. moze na czesc tego ziolka, co nas niby zlaczylo, powinien byc Tymonek albo Tymoteusz? ;-) takie imie mi sie od jakiegos czasu kolacze, ale w sumie jakos mi sie nie podoba... tylko ze ten tymianek.. :-D :-D :-D

Bozie jakie to romantyczne ;) wyobrazasz to sobie jak synek zapyta sie kiedys dlaczego ma tak na imie a Ty mu te romantyczna historie opowiesz? Moze bedzie malym romantykiem przez to... dziewczyny to kochaja :) ja uwazam to za super pomysl!!!!
Chociaz samo imie przekonywujace nie jest ale jak tak dluzej sobie je mowie i zdrabniam to mozna sie zakochac....
Ooojaaaa ale mnie rozczulilas babo jedna!

Ja z Kacperkiem nie byłam pewna na 100% czy to chłopak bo właśnie cały czas miał tą pępowinę między nogami. Chłopak a się wstydził:-D

reklama
Do góry