reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale temat:))) hehe:happy2::happy2:
Ja znam też pana o nazwisku Cipora i Kutasiński no i jeszcze jeden Nieruchalski...tak bym nie chciała sie nazywac:D:D:D

reklama
Ja znam Roze Oswiecimska (masakra, normanie... :shocked2:) i Agnieszke Niedopchala ;-)

ale zlewka -to ostatnie dla mnie wymiata (jak to po mężu to musi go bardzo kochać ;-):-D)

to i ja muszę sie w tej kwestii wypowiedziec... mam kolege o nazwisku Podyma.... Kamil Podyma...

o, ja też znam Podymę, do tej pory nie zajarzylam ze to takie zobowiązujące nazwisko:D

Brat kolegi mial na nazwisko Lizak. Jak sie zenil jego malzonka postanowila, ze bedzie miala dwa nazwiska. Wyszlo: Lizak-Nieslodka.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry