reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ide dzisiaj do nowoczesnej przychodni prywatnej i mam zamiar zmusic doktorka, zeby tam poprzygladal sie dokladniej.. ;-) Dam znac !

Mi w tym teście wyszło 73% dziewczynka ;-) No i nosze córeczke :-D Chociaż mi się przypadkiem sprawdziło ;-)

mi wyszło teraz 63% chłopak, robiłam ze 2 mc temu było na 54% dziewczyna? to co bliźniaki? nieee :laugh2:

A mnie zaczyna denerwować już ciśnienie na parkę. Jak mam dziewczynkę to wszyscy mi chłopaka życzą. Niedawno jak miałam imieniny to prawie wszyscy życzyli mi syna, kilka wyjątków życzyło po prostu zdrowego dzidziusia. Chciałabym miec teraz chłopca, ale jak będzie dziewczynka to będę tak samo szczęśliwa. Wydaje mi się jednak, że niektórzy jakby sie dowiedzieli że będzie druga dziewczynka to by skwitowali "no nic może następnym razem się uda". Wkurza mnie takie kołtuństwo:wściekła/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry