reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:):):):)czyżby lipcóweczki podzieliły się pół na pół:):)to się okaże jak już będzie lista...

ann - gratulacjoneeeejszon

anja, gratulacje:-)
ronya, możemy sobie rękę podać;-) mnie tez wkurza ciągłe życzenie parki, tak jakby już nie można było mieć dzieci tej samej płci.
U mnie test wyszedł 74% dziewczynka. Ale jakoś nie ufam testowi, choć przeczucie mam na dziewczynkę, a wszystko przez sny (ostatnio mi się znów śniło usg z dziewczynką).

Ja bardzo chciałam dziewczynkę ale że zawsze wychodzi u mnie wszystko na przekór to w testach na płeć wychodził mi chłopak i tak też myślałam
No i się sprawdziło że jednak jest chłopak - chociaż ja na usg akurat nic nie widziałam.
W jest mega zadowolony i nawet imię wybrał - u nas będzie mały Igorek

Igorek... ślicznie ;-)
anja - gratulacje
ann - kolejna cipuchna :-D a na poczatku tyle lipcóweczek miało siusiorki, że tak powiem :cool2:

Ann gratuluję córeczki :tak::tak::-):-)

Kopfer, bardzo ładne imię dla chłopczyka :-):-):-D:-D:-):-)

Ronya, Tygryskowa, dzięki Wam dziewczyny, bo już myślałam, ze tylko w naszych rodzinach jest takie parcie na parkę:no::no::no: Wkurza mnie to strasznie!!!! Ostatnio babcia M. mówi do nas... no dobrze by było, jak by teraz była dziewczynka, bo dwóch wnuczków w rodzinie wystarczy:szok::szok::szok: już jej chciałam coś odpowiedzieć, ale M. szybko szturchnął mnie pod stołem i się powstrzymałam.........

Ja czuję że będzie chłopak:tak::tak::tak: A tak w ogóle to coraz częściej mam ochotę na niespodziankę :tak::tak:

Ja tak w sumie to też chciałbym parke;) dziewczynka już jest więc przydałby się chłopak ale u mnie w rodzinie prawie same kzynki więc coś czuje, że następna szparka będzie:p Do wizyty u gina jeszcze 2 tygodnie;(

reklama
U mnie w rodzinie nie ma parcia na parke, moja mama miała nas dwie i ojciec nie narzekał. za to od strony M to jego siostra strasznie mnie wkurza, bo nawet jak jeszcze nie wiedziałam ja kogo mam w brzuszku to ona mnie przedrzeźniała że chłopak napewno bo parka musi być. No i chyba będzie bo już dwa USG to pokazały. Ale to jest dla mnie wkurzający temat.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry