- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
tygryskowa
Fanka BB :)
anja, gratulacje:-)
ronya, możemy sobie rękę podać;-) mnie tez wkurza ciągłe życzenie parki, tak jakby już nie można było mieć dzieci tej samej płci.
U mnie test wyszedł 74% dziewczynka. Ale jakoś nie ufam testowi, choć przeczucie mam na dziewczynkę, a wszystko przez sny (ostatnio mi się znów śniło usg z dziewczynką).
ronya, możemy sobie rękę podać;-) mnie tez wkurza ciągłe życzenie parki, tak jakby już nie można było mieć dzieci tej samej płci.
U mnie test wyszedł 74% dziewczynka. Ale jakoś nie ufam testowi, choć przeczucie mam na dziewczynkę, a wszystko przez sny (ostatnio mi się znów śniło usg z dziewczynką).
kopfer
Ja bardzo chciałam dziewczynkę ale że zawsze wychodzi u mnie wszystko na przekór to w testach na płeć wychodził mi chłopak i tak też myślałam
No i się sprawdziło że jednak jest chłopak - chociaż ja na usg akurat nic nie widziałam.
W jest mega zadowolony i nawet imię wybrał - u nas będzie mały Igorek
No i się sprawdziło że jednak jest chłopak - chociaż ja na usg akurat nic nie widziałam.
W jest mega zadowolony i nawet imię wybrał - u nas będzie mały Igorek
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Ann gratuluję córeczki :-):-)
Kopfer, bardzo ładne imię dla chłopczyka :-):-):-):-)
Ronya, Tygryskowa, dzięki Wam dziewczyny, bo już myślałam, ze tylko w naszych rodzinach jest takie parcie na parkę Wkurza mnie to strasznie!!!! Ostatnio babcia M. mówi do nas... no dobrze by było, jak by teraz była dziewczynka, bo dwóch wnuczków w rodzinie wystarczy już jej chciałam coś odpowiedzieć, ale M. szybko szturchnął mnie pod stołem i się powstrzymałam.........
Ja czuję że będzie chłopak A tak w ogóle to coraz częściej mam ochotę na niespodziankę
Kopfer, bardzo ładne imię dla chłopczyka :-):-):-):-)
Ronya, Tygryskowa, dzięki Wam dziewczyny, bo już myślałam, ze tylko w naszych rodzinach jest takie parcie na parkę Wkurza mnie to strasznie!!!! Ostatnio babcia M. mówi do nas... no dobrze by było, jak by teraz była dziewczynka, bo dwóch wnuczków w rodzinie wystarczy już jej chciałam coś odpowiedzieć, ale M. szybko szturchnął mnie pod stołem i się powstrzymałam.........
Ja czuję że będzie chłopak A tak w ogóle to coraz częściej mam ochotę na niespodziankę
patisia1218
Ja tak w sumie to też chciałbym parke dziewczynka już jest więc przydałby się chłopak ale u mnie w rodzinie prawie same kzynki więc coś czuje, że następna szparka będzie Do wizyty u gina jeszcze 2 tygodnie;(
reklama
U mnie w rodzinie nie ma parcia na parke, moja mama miała nas dwie i ojciec nie narzekał. za to od strony M to jego siostra strasznie mnie wkurza, bo nawet jak jeszcze nie wiedziałam ja kogo mam w brzuszku to ona mnie przedrzeźniała że chłopak napewno bo parka musi być. No i chyba będzie bo już dwa USG to pokazały. Ale to jest dla mnie wkurzający temat.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: