reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny... Czyli ze co, ze sie sprawdza ??? ;) hahaha, potwierzimy wizytami ! ;)

reklama
Mi z każdego sposobu obliczeń podanych w tym wątku i nie tylko wychodzi dziewczynka, nawet jak pisałam wcześniej wróżki tak mówią :-D:-D. Jak będzie chłopak to mój przypadek będzie totalnym zaprzeczeniem wszystkich teorii :-p:-D.

Witam

Mnie też wszystkie możliwe przesądy wskazują na dziewczynkę (z testu na 71%), więc mówię do męża, że pewnie będzie chłopiec. Kiedyś mąż chciał jedynie synka, teraz wolałby córkę, to pewnie mu się nie sprawdzi :-D Teściowa też będzie zawiedziona, bo ma już 3 wnuków :-)

Ostatnia edycja:
choć osobiście nie wierzę, w żadne przesądy itp to zrobiłam :) i na 83% wyszło, że dziewczynka :)) zobaczymy 13.02 czy jest coś wart ten test :)

na niektóre pytania nie było odpowiedzi pasującej mi , ale wyszło tak...

Na 48% będzie to chłopczyk. Na 52% będzie to dziewczynka.

więc 14 lutego się dowiemy ;D

wychodzą same dziewczynki... tylko jakoś dziwnie dużo chłopców się rodzi :-D
mam przeczucie, że moja dziewczynka jest chłopcem, tym bardziej że lekarz powiedział mi na ostatnim USG, że jest niegrzeczne

reklama
Mój mąż też był za Kacprem, ale przepadło kiedy zdecydowaliśmy że ma być niepowtarzalne w najblizszej rodzinie. Taki sam los spotkał Patryka i Antoninę. Z Roberta zrezygnowaliśmy nagle, do końca nie wiemy dlaczego. Obecny plan zakłada Aurelię lub Oliwiera. Oliwier mi się niezbyt podoba, ale jak pierwszy będzie chłopiec to niech sobie mąż wybiera a ja wybiorę może kiedyś dla dziewczynki :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry