- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mi z każdego sposobu obliczeń podanych w tym wątku i nie tylko wychodzi dziewczynka, nawet jak pisałam wcześniej wróżki tak mówią . Jak będzie chłopak to mój przypadek będzie totalnym zaprzeczeniem wszystkich teorii .
channah
Zaangażowana w BB
Witam
Mnie też wszystkie możliwe przesądy wskazują na dziewczynkę (z testu na 71%), więc mówię do męża, że pewnie będzie chłopiec. Kiedyś mąż chciał jedynie synka, teraz wolałby córkę, to pewnie mu się nie sprawdzi Teściowa też będzie zawiedziona, bo ma już 3 wnuków :-)
Mnie też wszystkie możliwe przesądy wskazują na dziewczynkę (z testu na 71%), więc mówię do męża, że pewnie będzie chłopiec. Kiedyś mąż chciał jedynie synka, teraz wolałby córkę, to pewnie mu się nie sprawdzi Teściowa też będzie zawiedziona, bo ma już 3 wnuków :-)
Ostatnia edycja:
fasolinka0722
Fanka BB :)
Dziewczyny a jaki test robilyscie? zdradzicie???
channah
Zaangażowana w BB
wychodzą same dziewczynki... tylko jakoś dziwnie dużo chłopców się rodzi
mam przeczucie, że moja dziewczynka jest chłopcem, tym bardziej że lekarz powiedział mi na ostatnim USG, że jest niegrzeczne
mam przeczucie, że moja dziewczynka jest chłopcem, tym bardziej że lekarz powiedział mi na ostatnim USG, że jest niegrzeczne
reklama
channah
Zaangażowana w BB
Mój mąż też był za Kacprem, ale przepadło kiedy zdecydowaliśmy że ma być niepowtarzalne w najblizszej rodzinie. Taki sam los spotkał Patryka i Antoninę. Z Roberta zrezygnowaliśmy nagle, do końca nie wiemy dlaczego. Obecny plan zakłada Aurelię lub Oliwiera. Oliwier mi się niezbyt podoba, ale jak pierwszy będzie chłopiec to niech sobie mąż wybiera a ja wybiorę może kiedyś dla dziewczynki :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: