reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja teściowa ma trochę takie zboczenie na punkcie wróżek, tarota, hipnozy i te klimaty i od czasu do czasu wykonuje telefon do takiej jednej wróżki. Kiedyś dzwoniła np. aby zapytać kiedy w końcu się pobierzemy i czy w ogóle bo wtedy się bardzo kłóciliśmy i powiedziała, że to będzie październik 2009. Nie wierzyłam że ten związek przetrwa - pobraliśmy się w listopadzie 2009 (chociaż pierwszy termin był na październik :).
No więc i tym razem przyznała się że zadzwoniła w sprawie płci dziecka bo nie mogła się doczekać (tak niby przy okazji omawiania problemu innej znajomej ;-)). I wróżka powiedział jej, że noszę pod sercem dziewczynkę :-). No cóż poczekamy - zobaczymy :-D.

reklama
ja na początku, w sumie tak przez 1 trymestr czułam ze córcia będzie, a teraz od tych kilku tygodni to już nie mam takiej pewności.. :)
może tego 13.02 już się dowiem w końcu :)

Justyna - mi tez te imiona Kacper i Igor podobaly sie najbardziej.
Ale musimy wybrac takie co by pasowalo do nazwiska i bylo uzywane tez w Irlandii jak i w Polsce.
Wiec wybralismy Hubert :) Mojej mamie nie zabardzo sie podoba bo zdrobnienie Hubercik jakos jej nie lezy.ale jak powiedzielismy ze moze byc Hubcio to jakos juz lepiej

lilly815
user-online.png
hmmm... czy ja wiem czy nie mozna ;) Wiesz, zawsze mozna troche naciagnac zasady gry ;) Zrob i zobacz jaka przewaga Ci wyszla...JEsli ewidentna w jedna strone to moze dwie dzidzie tej samej plci ? Jesli 50 na 50 to wiesz... Bedzie dla kazdego cos milego ;-)

reklama
betunka u mnie wyszło tak samo co potwierdza opinię doktorka po czwartkowym USG:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry