reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Poza lekarzem i moim P wszyscy mówią, że będzie dziewczynka, więc liczę że będzie po mojemu. Zawsze chciałam mieć 3 córki. No i jeszcze jest jeden powód dla którego chciałabym żeby to była dziewczynka. Moi teściowie mają już wnuczkę, oszaleli na jej punkcie przez co brat mojego P nie ma życia. Dziadek chce codziennie z małą rozmawiać (dziewczynka ma 13 miesięcy), bo mieszkają daleko. Odkąd wrócili z dzieckiem ze szpitala, dziadkowie codziennie siedzieli przed komputerem i przez skype oglądali kąpanie małej, zmianę pieluch, usypianie i karmienie piersią. Nawet bunt bratowej, która źle się z tym czuła, nie pomógł. Teraz dziadkowie czekają na wnuka, próbują nam nawet narzucić dla niego imię. Jak tylko dowiedzieliśmy się o ciąży wywaliliśmy ten program ze wszystkich komputerów w domu. Mam nadzieję, że jak urodzi się dziewczynka nie będzie to już taka sensacja i dadzą nam się w spokoju uczyć i cieszyć dzieckiem. Nie mam ochoty, żeby ktoś patrzył mi na ręce i komentował, zwłaszcza że będę się dopiero uczyć.

sophe to nie masz lekko z teściami!! wręcz brzmi to strasznie!! Życzę by przy 2 wnuku/wnuczce trochę się opamiętali!!

No to jest tak z kalendarza chińskiego zgadzają mi się oby dwie dziewczynki , teraz wychodzi chłopak , wiec zobaczymy po porodzie bo postanowiliśmy że nie bedziemy chcieli znac płci dziecka:)

Udało jej się jedynie ograniczyć sesje z codziennych na takie co drugi dzień. Ja od razu zapowiedziałam mężowi że nie ma szans. Ja dziadka wydzierającego się do mikrofonu imieniem wnuczki, która aktualnie ma w go w nosie bo ssie, nie mam zamiaru codziennie oglądać ;-)

ci teściowie to z jednej skrajności w drugą mój to znowu jest taki, że ma wszystko w d*** co czasem też wkurza bo mógłby się zainteresować nieraz swoim synem i co się z nim dzieje....ale z dwojga złego wolę chyba że ma wszystko gdzieś niż miałby być tak nadgorliwy :)

Sophie gdyby moi teściowie próbowali wymóc na mnie BigBrothera przysięgam rozwaliłabym router, wolałabym nie mieć internetu :szok: niż im sesje video urządzać...o mamo :szok::szok: TRAGEDIA

reklama
o matko ale horror miała ta dziewczyna przezywać, troszkę za dużo sobie pozwoliła.
Ja mam cudownych teściów.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry