Mojemu Michowi podoba się imię Delfina, a mnie zawsze podobało się imię Ernest...ale u nas żadnego z tych imion nie będzie...póki co nie myślimy jak Kropek będzie miało na imię, modle się żeby było zdrowe i żeby było...jak to koleżanka ze szpitala powtarza..byle do Euro ;-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Babelek2012
Aktywna w BB
U nas jeśli będzie dziewczynka to Maja Wiktoria,a jeśli chłopiec to Grzegorz,ale najważniejsze żeby zdrowe było W głębi serca chcę dziewczynkę,tak mi się strasznie podobało do niej mówić Majka,Majeczka....albo Majka czy Maja,jakby zaszła taka potrzeba
Babelek2012
Aktywna w BB
Witam się i ja,
jak na razie wg kalendarza chińskiego wychodzi mi dziewczynka-Maja Wiktoria,ale wróżka kiedyś mi przepowiedziała,że moim pierwszym dzieckiem będzie chłopiec,jeszcze troszkę i wszystko się wyda))najważniejsze żeby było zdrowe i silne!!!
3.01. idę na USG genetyczne,może wtedy będzie coś wiadomo....
jak na razie wg kalendarza chińskiego wychodzi mi dziewczynka-Maja Wiktoria,ale wróżka kiedyś mi przepowiedziała,że moim pierwszym dzieckiem będzie chłopiec,jeszcze troszkę i wszystko się wyda))najważniejsze żeby było zdrowe i silne!!!
3.01. idę na USG genetyczne,może wtedy będzie coś wiadomo....
Babelek2012
też właśnie licze, że 27 Grudnia tak jak i Ty na genetycznym dowiem się kto to będzie Choć osobiście czuje, że to chłopiec... Ponoć jeżeli nie ma większych objawów ciąży i szybko rośnie brzuszek to tak jest, a u mnie tak to właśnie wygląda. Choć jedyne na czym tak naprawde mi zależy, to żeby było zdrowe...
też właśnie licze, że 27 Grudnia tak jak i Ty na genetycznym dowiem się kto to będzie Choć osobiście czuje, że to chłopiec... Ponoć jeżeli nie ma większych objawów ciąży i szybko rośnie brzuszek to tak jest, a u mnie tak to właśnie wygląda. Choć jedyne na czym tak naprawde mi zależy, to żeby było zdrowe...
Babelek2012
Aktywna w BB
majuffka w którym tyg.ciąży jesteś? czy teraz w 10 tyg.?mnie też wypadało to USG na 27.12.,to będzie u mnie 12 tydz.,ale przełożyłam to na 3.01.,ponieważ mąż chciał iść razem ze mną,a wtedy będzie miał możliwość mieć wolne.
Ja mam Kochana równo tydzień starszą ciąże... tzn, ja sama sobie ustalałam, lekarz powiedział, żebym poszla tak jak mi wygodnie, ale po 11 TC, a że po świętach akurat wtorek mam godzinowo ok i następnego dnia wizyte u niego, bo przyjmuje tylko w środy, to najbardziej mi to pasowało
Ciekawe tylko, czy sie dowiemy... Ja nie mogę się doczekać.
Ciekawe tylko, czy sie dowiemy... Ja nie mogę się doczekać.
reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
hahaha super
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: