- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
tygryskowa
Fanka BB :)
aneczka, no mi właśnie przed ciążą i teraz w ciąży śnie się dziewczynka, jestem więc ciekawa kto siedzi w brzuszku i czy sen się sprawdzi;-)
Ja mam przeczucia że będzie Synuś mamusi , podobno wyglądam coraz lepiej , ale moja mama będąc ze mną w ciąży też ładniała a nie brzydła więc nie ma reguły
śnił mi się chłopiec 2 dni temu w wózeczku i potem trzymałam go na rączkach ....
mój chłopak myśli że będzie córcia , chociaż chcieliśmy pierwszego chłopaka
ale nie ważne co będzie , ważne żeby zdrowe !
od Was właśnie się dowiedziałam że jest coś takiego jak kalendarz chiński na płeć dziecka i kalkulatory więc :
z chińskiego kalendarza wychodzi dziewczynka
z kalkulatora na jednej stronie wychodzi dziewczynka
śnił mi się chłopiec 2 dni temu w wózeczku i potem trzymałam go na rączkach ....
mój chłopak myśli że będzie córcia , chociaż chcieliśmy pierwszego chłopaka
ale nie ważne co będzie , ważne żeby zdrowe !
od Was właśnie się dowiedziałam że jest coś takiego jak kalendarz chiński na płeć dziecka i kalkulatory więc :
z chińskiego kalendarza wychodzi dziewczynka
z kalkulatora na jednej stronie wychodzi dziewczynka
Wczoraj się zastanawiałam kiedy najwcześniej coś można wybadać na usg jeżeli chodzi o płeć i poczytałam jakieś różne fora. Wyobraźcie sobie, że niektóre dziewczyny pisały, że już na genetycznym w 12,13 tyg lekarze mieli swoje przypuszczenia..np że w 80 proc. dziewczynka czy chłopak.. i potem się potwierdzało. Ja mam badanie za tydzień we wtorek i ciekawa jestem czy by mi lekarz chciał troszkę poprorokować - z tym że pewnie nie każdy chce. i sama się zastanawiam czy bym chciała taką mało pewną informację, mężol mówi, że niepewnej nie chce, bo się nastawimy ale jakby się dało to mnie zeżre z ciekawości....!!!
nooo co Ty ?? hihihi....ja mam badanie pierwszy tydzień stycznia....może jakiś pindolek będzie widoczny !! chociaż to pewnie troche za szybko żeby lekarz był pewny albo cokolwiek tam zobaczył , chyba że pindolek będzie duży hehehe , mój chłopak sobie żartuje że na razie to nie rośnie dzidzia tylko właśnie przyrodzenie
nooo co Ty ?? hihihi....ja mam badanie pierwszy tydzień stycznia....może jakiś pindolek będzie widoczny !! chociaż to pewnie troche za szybko żeby lekarz był pewny albo cokolwiek tam zobaczył , chyba że pindolek będzie duży hehehe , mój chłopak sobie żartuje że na razie to nie rośnie dzidzia tylko właśnie przyrodzenie
hahaha typowo męskie myślenie :-):-):-)
ronya
Fanka BB :)
Ja nie mam większych przeczuć, ale bardzo chciałabym chłopaka. Pożyjemy zobaczymy. Za to moja mama mi dzis mówi że śniłam jej się z zarostem hehe, miałam normalnie wąsy i brodę. Skwitowała, że to pewnie na wnuka jej się śniło
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: