- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
charlotteB
Fanka BB :)
Mi się od początku dziwnie wydaje, że to dziewczynka, mimo że u M. w rodzinie tylko brat, kuzyni i jedna kuzynka, i zawsze się nastawialiśmy, że będzie syn. Na początku ciąży, jakoś w 7.-8. tygodniu śniło mi się, że urodziłam dziewczynkę 2 tygodnie przed terminem i nic nie miałam, ani ciuszków, ani wózka, nic!
teraz już zaczęłam zbierać ubranka powoli, łóżeczko mamy już obiecane, a wózek może za ok. 2-3 miesiące wybierzemy..
teraz już zaczęłam zbierać ubranka powoli, łóżeczko mamy już obiecane, a wózek może za ok. 2-3 miesiące wybierzemy..
justyna280788
A u nas nadal burza z imionami. Nie możemy się dogadać choć są 4propozycje :-) Szymon, Igor, Kacper, Daniel.
I nie umiemy się zdecydować, a pewnie jeszcze będzie tak że w ogole co innego wymyslimy
I nie umiemy się zdecydować, a pewnie jeszcze będzie tak że w ogole co innego wymyslimy
agucha1986
4propozycje :-) Szymon, Igor, Kacper, Daniel.
y
Kacper to mój faworyt także jak będą chłopcy to jeden bankowo będzie Kacper a drugi to i tu jest problem albo Marcel, Szymon, Mikołaj, Filip, Błażej, Igor...nie mam pojęcia co do drugiego
a dziewczynki no tu to dopiero jest problem mało imion mi się podoba hehehe
no ale podobają mi się Oliwia, Julka, Malwina, Milena, Amela, Lena.....,
justyna280788
Widzę Agucha że nam się te same imiona podobają
Nigdy nie przypuszczałam że tak ciężką sprawą jest wybranie imienia dla dziecka
Nigdy nie przypuszczałam że tak ciężką sprawą jest wybranie imienia dla dziecka
agucha1986
justyna280788 a ty już masz jakieś główne jakiś typ??
dokładnie jest to ciężka sprawa z wyborem imienia bo chce się żeby i nam się podobało i żeby dziecko w przyszłości nie miało do nas pretensji o imię jakie się mu dało
a powiedzcie mi czy dajecie dzieciaczkom drugie imię??
dokładnie jest to ciężka sprawa z wyborem imienia bo chce się żeby i nam się podobało i żeby dziecko w przyszłości nie miało do nas pretensji o imię jakie się mu dało
a powiedzcie mi czy dajecie dzieciaczkom drugie imię??
justyna280788
Moim typem jest Kacper Igor zas męża Daniel. No i ciężko pewnie będzie się dogadac. Co do drugiego imienia to pewnie po tatusiu dostanie
reklama
SophieAnne25
U nas dziewczynka miała byc Zofia Janina po moich babciach ale właśnie babcia Janina stwierdziła, że mamy tak nie dawac bo to imię jest pechowe, więc albo zrobimy jej na złośc albo będzie Zofia Małgorzata. Z imieniem dla chłopca będzie straszny problem w planach jest Gabriel, Natan lub Wojciech (na to ostatnie mąż za bardzo nie chce się zgodzic).
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: