reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka

za_necia11

Fanka BB :)
Tu możemy napisać swoje przeczucia, oczekiwania, przeczucia znajomych i rodziny odnośnie płci maleństwa, a jak juz sie dowiemy płci od lekarza można bedzie to zweryfikować w ilu % z nas te przeczucia okazały sie trafne [emoji4][emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zaczynam [emoji23]
Całe zycie chciałam miec synka ale chyba w tej ciazy mi sie odwidziało [emoji13] nie wiele osób wie ale szefowa i dziewczyny z praca zawsze mówią ON [emoji85]
Chce zeby było zdrowe i pragnę donosić do końca [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie rodzina podzielona, z mojej strony obstawiaja, ze bedzie córka, ze strony męża, że syn. Ja bym chciała z racji tego, ze to moje 1 dziecko miec syna, ale czuję, ze to bedzie dziewczynka. :)

3jgxskjo6pg8usu5.png

My z mężem zgodni. Chcemy dziewczynkę... ale czy będzie ona czy on, to tak naprawdę nieważne. Liczy się tylko, żeby było zdrowe.

Najważniejsze że jest:) no i oczywiście żeby było zdrowe. U mnie płcią dziecka tylko moi rodzice i oczywiscie ja się interesowalam. Czułam, że będzie chłopak bo jakoś tak dobrze w ygladalam, lepiej jak przed ciążą :) głupie nie?:p

My z pierwszej ciąży mamy synka a z drugiej córeczkę- aniołka. Teraz jest nam na prawdę obojętne co będzie aby było zdrowe a ciąża przebiegała prawidłowo. Chociaż mój M twierdzi, że będzie syn ale on raczej wiarygodnym źródłem nie jest bo w pierwszej ciąży twierdził, że będzie córka :p ja raz czuję że synek a raz że córka, czyli tak jakbym przeczuć nie miała :p

reklama
Do góry