reklama
Aksamitka28
Fanka BB :)
Często w tym okresie podają prawdopodobną płeć względna pewność ok. 18-20 tygodnia ciąży . U mnie sprawdziła się płeć z 12 tygodniaWitam mam pytanie pod koniec miesiąca będę miała badania prenatalne będzie to 13 tydzień czy jest możliwe że poznam płeć dziecka. Jeżeli to za wcześnie to w którym tygodniu?
Aleksandra893
U mnie lekarz nawet nie podał na prenatalnych płci, dowiedziałam się dopiero w 16tc i aktualnie 33tc do tej pory potwierdzona córa
megson1996
Mi doktor powiedział już w sumie na prenatalnych i był pewny na 100% i nic się nie zmieniło, ale wiem, że lekarze się wstrzymują często z określeniem płci, żeby nie było, że jest chłopczyk, a potem dziewczynkaWitam mam pytanie pod koniec miesiąca będę miała badania prenatalne będzie to 13 tydzień czy jest możliwe że poznam płeć dziecka. Jeżeli to za wcześnie to w którym tygodniu?
Madzia86G
Jeśli dzidzia się ustawi pod fotkę centralnie to można już płeć poznać.Witam mam pytanie pod koniec miesiąca będę miała badania prenatalne będzie to 13 tydzień czy jest możliwe że poznam płeć dziecka. Jeżeli to za wcześnie to w którym tygodniu?
Ja w 12 tygodniu na zwykłym badaniu u ginekologa na własne oczy zobaczyłam płeć swojego synka, a po paru dniach na prenatalnych zostało to potwierdzone, bo się łobuz rozkroczył na całego
A czasami dziecko do samego porodu się z tym ukrywa.
karoa12345
Początkująca w BB
Lady Loka
A co powiedział lekarz?Cześć dziewczyny jestem po badaniach prenatalnych. Jak myślcie chlopiec czy dziewczynka
reklama
Cześć, ja dziś wracam z USG ( w 12+6 miały być dwie dziewczynki wstępnie), dziś było 16+6 i okazało że dwóch chłopców... jeden siusiak widziany na 100%, ale drugi tak się układał, że w sumie nie do końca wiadomo czy pępowina może to jednak nie jest. Miała może któraś tak że jednak była dziewczynka zamiast chłopca czy już bez szans ?