reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plec dziecka

Czesc. Moja zona jest w 17tc ciazy, wczoraj wrocila od ginekologa ktory stwierdzil ze bedzie chlopak. Na zdieciu widac podobno siusiaka , czy istnieje prawdopodobienstwo ze lekarz sie myli ? Zastanawia mnie czemu na zdieciu nie widac moszny. Pozdrawiam przyszle mamy

Załączniki

• 20200427_164700.jpg
    20200427_164700.jpg
    986,7 KB · Wyświetleń: 410
reklama
Moim zdaniem to rzeczywiście chłopiec.
wpisz sobie w Google „potty shot” i pokaże ci jak powinny wyglądać narządy chłopca na usg a jak dziewczynki.

Czesc. Moja zona jest w 17tc ciazy, wczoraj wrocila od ginekologa ktory stwierdzil ze bedzie chlopak. Na zdieciu widac podobno siusiaka , czy istnieje prawdopodobienstwo ze lekarz sie myli ? Zastanawia mnie czemu na zdieciu nie widac moszny. Pozdrawiam przyszle mamy
Ewidentnie chłopak :)
Masz tu zdjęcie mojego dla porównania
Screenshot_20200428-102107.png

Witaj.W ostatniej ciąży mój mąż też miał takie same wątpliwości co ty. U nas lekarz w 14 tygodniu powiedział nam że to chłopiec.I też na USG widziałam takiego siusiaczka jak u Ciebie😉😉😉I tak było do końca ciąży.Urodzilam chłopca.Nic tylko się cieszyć.

reklama
Do góry