Dziewczyny byłam osttanio na badaniu USG prenatalnym trwało bardzo długo lekarz jest super doświadczony słyszałam że podawał poprawnie płeć w 13-14 tygodniu ciąży już. Powiedział mi że na 90 procent dziewczynka patrząc na wyrostek płciowy. Czy u was taka diagnoza z USG genetycznego się sprawdziła co do płci? Chodzi mi przede wszystkim o rozpoznawanie płci właśnie z wyrostka płciowego czy to naprawdę się sprawdza czy szanse są 50/50. Jak było u was jestem bardzo ciekawa
reklama
G
gość _199
Gość
Nie wiem na co patrzył lekarz, ale mi się sprawdziła płeć. USG w 12 TC ciąży.
frez.ja1987
Fanka BB :)
Na trzy ciążę, dwie określone prawidłowo. W jednym przypadku pomyłka.
Pomyłka była z dziewczynką czy chłopcem? Jeśli mogę wiedzieć bo słyszałam że częściej 'zdiagnozowana' płeć żeńska okazuje się chłopcem i jestem ciekawaNa trzy ciążę, dwie określone prawidłowo. W jednym przypadku pomyłka.
Kaamilaaa
U mnie na prenatalnym w końcówce 13tc też było że na 90%dziewczynka. Później potwierdzone.Dziewczyny byłam osttanio na badaniu USG prenatalnym trwało bardzo długo lekarz jest super doświadczony słyszałam że podawał poprawnie płeć w 13-14 tygodniu ciąży już. Powiedział mi że na 90 procent dziewczynka patrząc na wyrostek płciowy. Czy u was taka diagnoza z USG genetycznego się sprawdziła co do płci? Chodzi mi przede wszystkim o rozpoznawanie płci właśnie z wyrostka płciowego czy to naprawdę się sprawdza czy szanse są 50/50. Jak było u was jestem bardzo ciekawa
frez.ja1987
Miała być dziewczynka. A okazało się że chłopiec.Pomyłka była z dziewczynką czy chłopcem? Jeśli mogę wiedzieć bo słyszałam że częściej 'zdiagnozowana' płeć żeńska okazuje się chłopcem i jestem ciekawa
Ewciak1007
Dziewczyny byłam osttanio na badaniu USG prenatalnym trwało bardzo długo lekarz jest super doświadczony słyszałam że podawał poprawnie płeć w 13-14 tygodniu ciąży już. Powiedział mi że na 90 procent dziewczynka patrząc na wyrostek płciowy. Czy u was taka diagnoza z USG genetycznego się sprawdziła co do płci? Chodzi mi przede wszystkim o rozpoznawanie płci właśnie z wyrostka płciowego czy to naprawdę się sprawdza czy szanse są 50/50. Jak było u was jestem bardzo ciekawa
U mnie potwierdziła się płeć tak jak lekarz mówił na prentalnych ze dziewczynka i urodziła się dziewczynka )
Trampek1989
Teoria z wyrostkiem płciowym jest bardzo wiarygodna i im wyższa ciąża (13t+) tym bardziej prawdopodobna.
Wyrostek męski rozpoznawalny jest dużo szybciej, bo nie ma szansy żeby opadł, a wyrostek żeński w 30% podnosi się po 13tc i staje się chłopcem.
Popatrz sobie nawet na fb na stronach anglojęzycznych o nub theroy
Wyrostek męski rozpoznawalny jest dużo szybciej, bo nie ma szansy żeby opadł, a wyrostek żeński w 30% podnosi się po 13tc i staje się chłopcem.
Popatrz sobie nawet na fb na stronach anglojęzycznych o nub theroy
reklama
Super czyli jest nadzieja bo już się nastawiłamU mnie potwierdziła się płeć tak jak lekarz mówił na prentalnych ze dziewczynka i urodziła się dziewczynka )