Trzymam w takim razie kciuki !No tak, wyniki najważniejsze, później reszta mam nadzieję, że też za niedługo poznam płeć hehe
reklama
Ja właśnie tez tak widzę. Opierałam się o to zdjęcie.Ze zdjęcia uważam ze dziewczynka
Załączniki
Z każdą kolejną odpowiedzią buzia mi się cieszy Właśnie ja tez patrząc na wyrostek takie wnioski wyciągnęłam. Zobaczymy... dziękuje!jak dla mnie dziewuszka bo wyrostek jest płaski w dół a nie zadarty w górę.
ja miałam rozpoznanego chłopca w 12t4d i w 17 tc potwierdzony przez innego lekarza
Z każdą kolejną odpowiedzią buzia mi się cieszy Właśnie ja tez patrząc na wyrostek takie wnioski wyciągnęłam. Zobaczymy... dziękuje!
ja mówię tak w oparciu o zdjęcia z internetu tak na moje oko u mnie chłopina się rozwalił bezwstydnie tak, że nie bylo wątpliwości
zdjęcie z 12 tc i z 17 tc
Załączniki
No oczywiście. Rozumiem. U nas wcześnie, ale lekarz powiedział ze gdy tylko zaczął badanie to już widział. Druga ciąża i w tym samym miejscu robiliśmy prenatalne wiec co do lekarza i aparatu wątpliwości nie mam. Lekarz oczywiście się śmiał ze jak do połówkowego badania coś wyrośnie to nie bierze odpowiedzialności. Teraz pozostaje tylko uruchomić cierpliwość.ja mówię tak w oparciu o zdjęcia z internetu tak na moje oko u mnie chłopina się rozwalił bezwstydnie tak, że nie bylo wątpliwości
reklama
A rzeczywiście jaki odważny chłopak! Nie pozostawił żadnych wątpliwości!ja mówię tak w oparciu o zdjęcia z internetu tak na moje oko u mnie chłopina się rozwalił bezwstydnie tak, że nie bylo wątpliwości