Maxymilianka2285
Początkująca w BB
To super ja muszę jeszcze chwile poczekać, ale już nie długo (30tc)Nulini daj spokój dziewczynie. Nie atakujmy się nawzajem. Maxymilianka gratulujemy ciąży
Mi jak powiedzieli że jednak chłopak (a to już było USG po tym połówkowym, tak bliżej końca) to wyszłam i nie mogłam przestać się śmiać do męża, że taki mały psotnik w środku siedzi. Przyszliśmy do domu, spojrzeliśmy na te dziewczęce ubranka (na szczęście nie było tego dużo) i zaśmiałam się że prawdziwy mężczyzna różu się nie boi. Dla nas cała ciąża i macierzyństwo jest czymś nowym i ciągle nas zaskakuje. Kiedy się dowiedziałam najpierw że dziewczynka, a potem że chłopczyk, to potrzebowałam chwilę żeby się oswoić ze zmianą, przecież miałam już imię, mówiłam do brzuszka, gdzieś w wyobraźni już widziałam małą dziewczynkę, a tu chłopak. I jak się okazało najwspanialszy prezent dla nas, jak każde dziecko dla swoich rodziców
ja tez mam już wszystko pod chłopczyka kupione, ale nigdzie nie napisałam, że dziewczynki nie będę kochać, ważne zeby było zdrowe