reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
Bożenka dziewczynka DZIEWCZYNKA!! :-D
Angel chłopiec
Ajako dziewczynka
Olavip chłopiec
Atomówka chłopiec
Kamilaedi dziewczynka ?
Pinula dziewczynka
Tunia dziewczynka
Mata chłopiec
K&M dziewczynka
Miska nie napisała jakie przeczucie
laugh.gif

Anula dziewczynka
Mini dziewczynka
Maruusia dziewczynka
Parelandra dziewczynka
Tricia chłopiec
Kindzia chłopiec
Doris dziewczynka
latspetunia dziewczynka
almasta chłopiec

mnie pominięto - ja czuje ze bedzie dziewczynka -aczkolwiek wsyztsko sie moze zdarzyc ;]

wedlug chinskiego klendarz poczec wychodzi cór, wedlug tergo kiedy doszlo do zaplodnienia to tez diewczynka (pare dni przed owulk ostni raz sie kroliczylismy)ale w to nie wierze ;]

mnie wyszlo, ze na 63% dziewuszka, ale nie wiem czemu mam kazdego dnia coraz wiecej watpliwosci, ze to tak bedzie...jakos mam przeczucie, ze z chlopakami od samego poczatku sa problemy i stad ta ciaza taka...ja wiem, ze to glupie i kiepsko sie nastawiam na tego synka, bo przeciez najwazniejsze, zeby donosic i urodzic zdrowe:zawstydzona/y:

poza tym brzuch jakis taki bardziej okragly, taki wkolo mi sie robil przy corce, a teraz chyba troche inny ksztalt, taki do przodu sie robi, albo mi sie zdaje, nie wiem juz sama:confused:

ja mialam bardziej szpiczasty brzuch przy Ntnielu - teraz kolezanka mowi ze bardziej piłeczka sie robi ;]

Ja znow mysle ze przy dziewczynce sa problemy w sensie wypryski, jakies infekcje. Przy synu mialam łdna cere,zero stanów zaplanych wyniki wręcz idealne.

Mój mąż mówi do brzuszka - Małgosiu a Borys ostatnio mnie badał i mówi - widzę penis , będzie "sinek" ( Synek :-D)

reklama
ja mialam bardziej szpiczasty brzuch przy Ntnielu - teraz kolezanka mowi ze bardziej piłeczka sie robi ;]

Ja znow mysle ze przy dziewczynce sa problemy w sensie wypryski, jakies infekcje. Przy synu mialam łdna cere,zero stanów zaplanych wyniki wręcz idealne.

oj różnie z tym jest bo u mnie z synkiem też pojawiały się krostki na twarzy

Do góry