reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

ja przypuszczam ze dziewczynkaa ale czasami mam mieszane uczucia wiec juz sama nie wiem i zgłupiałam :p mąż mówi że chłopak i miałam tak przez dwa tygodnie że myślami byłam za chłopakiem a póżniej cały czas mysli na dziewczynkę ale zobaczymy dopiero później co bedzie, nie bede czarowac na jaką płeć mam myśli

reklama
u mnie T caly czas gada zobaczysz zobaczysz bedzie dziewczynka...
a jak dzis mialam sen- ze bylam na usg i gin mowi no juz plec mozemy sprawidzic - ja mu na to- ja chyba nie chcem wiedziec-on odpowiada- niech pani tu spojrzy, o tu ... i co pani widzi?!?!?

i zobaczylam malego siusiaka.... eh... ciekawe czy proroczo
ja tam nie mam najmniejszego przeczucia czy to chlopak czy dziewucha....(tylko ten sen :p)

Tricia Ty to nakrecona jestes na chłopca stasznie... a jakie imie wybraliscie?

Dziewczynką się nie zmartwię, ale będę zaskoczona:-D. A imiona dla chłopca mamy dwa. "Od zawsze" mój pierwszy syn miał być Adamem, ale na razie mówimy do niego inaczej. Też na A, ale to dużo rzadsze imię. I nie chcę na razie go zdradzać:cool2:, nie wiem w sumie czemu.

U mnie poczęcie było raczej tuż przed owulacją albo nawet w dniu owu. Akurat byłam w Polsce u gina, żeby pogadać o ewentualnych staraniach i miałam usg.

lastpetunia, mój mąż do ostatniej chwili upierał się, że będzie chłopak, a ja czułam, że dziewczynka :) I nawet na USG nie mógł uwierzyć, że jednak dziewczynka ;) Chłopy nie mają szóstego zmysłu ;)

widze, ze przeczucia bardzo wymieszane :)
mi sie chlopczyk przeczuwa - glownie dlatego, ze czuje sie zupelnie inaczej niz w pierwszej ciazy z dziewczynka, mam smaki na cos innego, wlosy mi rosna wszedzie na potege - wiec tak mi sie jakos na chlopca zanosi :)

My byśmy chcieli dziewczynkę. I na początku ciąży byłam przekonana, że Ryba to baba, ale od jakiegoś czasu wszyscy mi wmawiają chłopaka, więc już zaczęłam wątpić. Teraz już kompletnie dałam się skołować i nie mam pojęcia. ;)

mąż miał więcej szczęścia w przeczuciach że będzie syn, dziś na USG widać było ładnie, nie wstydził się i dosłownie wywalił te swoje klejnoty :)
gin jeszcze nam to potwierdzi na połówkowym bo wtedy już będzie 100% pewność

Anula grtaki dla małego ekshibicjonisty :-D

ciekawe kto tam u mnie mieszka... Dobrusia gdzies do 30 tyg się zasłaniała, ciekawe jak tym razem maluch będzie sie pokazywał ;-)

reklama
Do góry