reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

Tunia 100% to każda będzie miała dopiero po porodzie :-D
Ja już się nie mogę doczekać kolejnego USG - zobaczymy czy mojej Lucynce nie urosło przyrodzenie :-D

reklama
Tunia napewno Lenka to Lenka i ptaszka nie ma :) myśl pozytywnie a nie czarne chmury masz nad sobą :) nam lekarz dał 80% że Roksanka nie ma ptaszka ale potwierdzimy jeszcze to przed świętami bo bedziemy szli na usg i wszystko sie może jeszcze zdarzyć :) moja koleżanka do 36tc żyła tym że będzie dziewczynka a co się okazało na ostatnim usg że będzie chłopak a na jutro ma termin więc same widzicie różnie to czasami bywa.

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Nie udzielam się na forum, ale cały czas jestem z Wami i ciesze się Waszym szczęściem:) Na USG byłam wczoraj, maluszek nie za bardzo chciał pokazać co ma miedzy nóżkami, ale w końcu coś tam pokazał:) Jak to powiedziała moja Pani Doktor" no ma to taki układ hamburgera i wygląda na dziewczynkę ale nic na pewno" .hihihih . Mam dwóch chłopców w domu więc byłoby fantastycznie mieć kiteczki w domu jednak najważniejsze , że maluszek jest zdrowy!

Ancia to trzymam kciuki żeby była to dziewuszka a zarazem rodzynek pośród braci :) a kiedy kolejne usg zeby potwierdzic płecz czy cos? Najważniejsze że małe zdrowe i w pełni zdrowo się rozwija :)

Ancia podpisuje się w 100% pod wypowiedzią lastpetuni ;-)

a za jutrzejsze badanie Ani trzymam kciuki, co by maluszek równie chetny do współpracy był co mój :-D

Ancia trzymam kciuki zeby to byla dziewczynka:-)
lastpetunia no chciala bym zeby ta moja Lenka nie miala ptaszka i miala bym wymarzona coreczke my przed swietami tez juz pewnie bedziemy wiedziec oczywiscie jak sie tylko ladnie ulozy:-D

Kolejne USG pewnie dopiero po Nowym Roku tak jak wynika z kalendarza badań. Ta moja GIN w ogóle nie jest skora do badania USG, raczej robi te konieczne. Póki co nadal kupuję wyprawkę neutralną chociaż wczoraj nie wytrzymałam i kupiłam smoczek- różowy, hihihi
Ale jak tak patrzyłam na ten monitor a wcześniej się napatrzyłam na ten "mój" nabiał to to co widziałam wczoraj na monitorze między nóżkami mojego maleństwa w żaden sposób nie wyglądało na nabiał. Przy chłopcach moich na USG zupełnie był inny widok, ale co ja tam mogę na ten temat wiedzieć. Cóż- poczekamy :D

reklama
Do góry