reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
Mini a ktoz to wie... nawet do 7 dni gdzies tam czytałam
no i tam na planujacych to dziewczyny licza godziny
czyli jak przytulsko było np rano a dwa dni pozniej wieczorem owu to licza jako 2,5 dnia.........
no i tam na planujacych to dziewczyny licza godziny
czyli jak przytulsko było np rano a dwa dni pozniej wieczorem owu to licza jako 2,5 dnia.........
Angel.
Zwierzoholik;)
Kindzia zastanawia mnie to co napisałaś, że test wyszedł Ci negatywny 2 dni po terminie.. co oznaczać może późniejszą owulację.
I tak się zastanawiam...stosunek był 2 i 3 lipca, owulacja zdecydowanie 4 lipca a termin okresu 20 lipca. Test zrobiłam 15 lipca i był pozytywny
I tak się zastanawiam...stosunek był 2 i 3 lipca, owulacja zdecydowanie 4 lipca a termin okresu 20 lipca. Test zrobiłam 15 lipca i był pozytywny
renia1321
Cześć dziewczyny, mnie na intuicję wydaje się że będzie chłopiec, ale też zawsze syna pragnęłam więc może dlatego Jeśli jednak będzie dziewczynka to też super, płeć nie jest ważna dla mamy ale już nie mogę się doczekać kiedy ją poznam
Angel.
Zwierzoholik;)
Cześć dziewczyny, mnie na intuicję wydaje się że będzie chłopiec, ale też zawsze syna pragnęłam więc może dlatego Jeśli jednak będzie dziewczynka to też super, płeć nie jest ważna dla mamy ale już nie mogę się doczekać kiedy ją poznam
Heh to tak jak ja
Też niby nastawiona na chłopaka, ale często pojawiają sie myśli o dziewczynce.. I chociaz z całego serca pragnę by było zdrowe-nie mogę się wprost doczekać tego by poznać płeć
Angel.
Zwierzoholik;)
Super można bedzie wkleić w pierszym poście i potem obok dopisywać już pewną płeć :-)
Mini55
&&&&&
Co Wy na to żeby posegregować i zrobić taką mini tabelkę . Jak Wam się nie spodoba to ja wykasuję
Angel chłopiec
Bożenka dziewczynka
Ajako dziewczynka
Olavip chłopiec
Atomówka chłopiec
Kamilaedi dziewczynka ?
Pinula dziewczynka
Tunia dziewczynka
Mata chłopiec
K&M dziewczynka
Miska nie napisała jakie przeczucie
Anula dziewczynka
Mini dziewczynka
Maruusia dziewczynka
Parelandra dziewczynka
Tricia chłopiec
Kindzia nie napisała
Doris dziewczynka
Angel chłopiec
Bożenka dziewczynka
Ajako dziewczynka
Olavip chłopiec
Atomówka chłopiec
Kamilaedi dziewczynka ?
Pinula dziewczynka
Tunia dziewczynka
Mata chłopiec
K&M dziewczynka
Miska nie napisała jakie przeczucie
Anula dziewczynka
Mini dziewczynka
Maruusia dziewczynka
Parelandra dziewczynka
Tricia chłopiec
Kindzia nie napisała
Doris dziewczynka
reklama
cytrusowa85
Mini
bardzo sie "podobac"
mnie mozesz dopisac boya...
chociaz jako ciekawostke napisze ze "podobno jest tak" (oczywiscie to tylko "czary mary")
ze dzieci maja lepszego czuja...
to u mnie by była dziewczynka bo Wielki Brat tak chce hahahaha
bardzo sie "podobac"
mnie mozesz dopisac boya...
chociaz jako ciekawostke napisze ze "podobno jest tak" (oczywiscie to tylko "czary mary")
ze dzieci maja lepszego czuja...
to u mnie by była dziewczynka bo Wielki Brat tak chce hahahaha
Podziel się: