reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

dziewczynki gratuluję

z tym dogadywaniem to jest różnie,moi teraz okropnie się kłócą starsza dwójka,jak byli mali nie było źle Bartosz bardzo opiekował się siostrą i wszystko musiało być dzielone na dwoje,jak jedno coś dostało to była krzywa mina i drugie też musiało być,teraz już jest inaczej

reklama
Manta to nie wiem czy można już nieśmiało gratulować tej dziewczynki ???:-)

U mnie podobna sytuacja z tym Zdzisiem ... Zobaczymy na następnym USG :-D

Można, mozna... wszyscy sie cieszą, że dziewuszka skoro 2 lekarzy ją tam widzi. Ja taki niedowiarek jestem aż sama się nie upewnie:p hehe... ale to cala ja;p

Manta jak mozna to gratuluje "lejdis"

i ciekawe jak to w marcu bedzie i czy te wszystkie dziewojki zostaną dziewczynkami czy nie......
a moze to własnie chłopiec w dziewczyne sie zamieni...

jak to bedzie??? jak to bedzie????

......................

kindzia - dlatego się nie nastawiam właśnie :p - a wolę nie być w szoku jak w marcu mi ptak przed oczami wyskoczy , hehe:))))

Manta to serdecznie gratuluje

Kindzia ja myślę że nie będzie pomyłek co najwyżej jedna . Procentowo mamy małą szanse na pomyłkę :-D

Cześć dziewczyny mój lekarz w 14 tc widział chłopca, teraz twierdzi że niestety nie jest w stanie określić płuci, a ciekawość mnie zżera :-) z pierwszym dzieckiem wiedzialam już około 4 miesiąca a teraz psikus :-) fajnie byłoby mieć parkę :-D czas pokaże 14.11 kolejne USG.
Pozdrawiam

marta ja mam to samo:-)na poczatku mi mowil ze widzi dziewczynke teraz nie dawno powiedzial ze nie bardzo widzi ale chyba chlopak, albo pepowine miedzy nogami widzial:-)wiec tez czekam i nie wiem czy sie doczekam ale juz dziewczyna tutaj mowilam ze nie wierze tym usg na 100% bede pewna jak juz urodze:-)

Tunia naszczęściwe USG jest coraz dokładniejsze i w 4d sporo widać nawet dla mamy:-D, chyba lekarze coraz rzadziej się mylą ale z jednym się zgodzę dowiem się jak urodzę :-D

reklama
Do góry