reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
U NAS POTWIERDZONA DZIEWCZYNKA :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a tak bylam pewna, ze chlopczyk :) :) :)
sie pomylilam wyglada na to :) :) :)

W kazdym razie bedziemy miec dwie KOCHANE SIOSTRZYCZKI i imie juz mamy: Dalia Anna bedzie :)

Miska taka urokliwa to tylko sie cieszyc że druga taka baletnica wyjdzie.Almasta Gratuluje dziewojki.
Renia gratuluje ze jest tak jak chciałaś. Synek jak malowany.
Monika gratuluje synka. Oj masz juz tak i tak wiecej chłopkow tylko bedzie.

Almasta po dupce.. popsułaś statystyki mam double...:):)) buziak...(wyjasnienie wizyty u lekarza str 170)

Ostatnia edycja:
almasta gratulacje księżniczki :) siostrzyczka napewno sie cieszy :) hehe moj to jakos dotej pory niedopuszcza mysli ze moze miec braciszka hehehe :) uparl sie na ta Kornelke :)

reklama
Nasz Tatus sie cieszy :)
Mowi, ze teraz bedzie jak KROL w domu - jedyny mezczyzna do rozpieszczania :) No i przede wszystkim co dla niego wazne bedzie ekonomicznie :)
Tylko ja jakos nadal nie moge uwierzyc, bo tak mi sie wydawalo, ze chlopiec :) Chcialam dziewczynke, myslalam, ze chlopiec, dostalam dziewczynke - to sie zamieszalam :)

Do góry