reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

hahaha almasta zawsze tak jest jak potwierdzila sie umnie dziewczynka to cieszylam sie jak niewiem ale tak sobie pomyslalam ze moze jednak chlopak hehe ;) juz mam obcykane co i jak ;) ale to tylko chwilowe watpliwosci najwazniejsze ze bedzie zdrowy dzidizus :)

reklama
almasta gratki z powodu dziewczynki :-)

Bozienka
ja się jeszcze nie oswajam z myślą że to dziewczynka , jakoś ciągle mi się wydaje że siusiak wyskoczy na następnym USG :sorry2:

Nasz Tatus sie cieszy :)
Mowi, ze teraz bedzie jak KROL w domu - jedyny mezczyzna do rozpieszczania :) No i przede wszystkim co dla niego wazne bedzie ekonomicznie :)

Gratuluje córeczki. A do tego że będzie ekonomicznie..... nie byłabym tego taka pewna:-) Zaspokoić 3 dziewczyny, ciężka sprawa. Wiem co mówię, bo mój tata mial to samo:p

tylko nie wiem czy brat i siostra będą aż tak zżyci jak np.2 sis,albo 2 braci..... mam nadzieję,że skoro nie będzie dużej różnicy wieku to się dogadają, potem razem na imprezy będą jeździć i się będą kochać i szanować :-) jejku ale wywody robię hehe:-Dprzemyślenia i obawy matki hehe

Może nawet lepiej się dogadają, bo nie będą konkurować np. o tego samego chłopaka i td. Myślę, że wszystko kwestią wychowania. Ja mam w rodzinie dwie takie pary kuzynostwa - dogadują się calkiem nieźle (chłopak 24l + sis 22l oraz chłopak 14l + sis 9l)

Gratulacje dla wszystkich, którzy znają już płeć i dla tych, co jeszcze cierpliwie muszą znosić niepewność
oraz dla tych, których ten problem nie dotyczy - poczekamy do wiosny, co tam nam bociany przyniosą ;-)

Wcześniej na bad. pr. doktor w szpitalu powiedział "na 70% dziewczynka" (moja doktorka nie wie o tym co mi powiedzial)

*Dziś

Ja: "kiedy mniej więcej będzie widać kto się tam chowa?"
D: " A co przeczuwamy ?"
Ja: "Wydaje mi się, że dziewczynka"
D: "A skąd takie przeczucia?"
Ja: "A tak jakoś, nie wiem.."
D: " Na dzień dzisiejszy Zdzisia (?) to ja tutaj nie widzę..."

podsumowując:

2 różnych lekarzy, oboje widzą Laskę.
.. a ja dalej twierdzę, że pewna będę dopiero jak opuści mój bęben i wpadnie mi w ramiona;-)

Wcześniej na bad. pr. doktor w szpitalu powiedział "na 70% dziewczynka" (moja doktorka nie wie o tym co mi powiedzial)

*Dziś

Ja: "kiedy mniej więcej będzie widać kto się tam chowa?"
D: " A co przeczuwamy ?"
Ja: "Wydaje mi się, że dziewczynka"
D: "A skąd takie przeczucia?"
Ja: "A tak jakoś, nie wiem.."
D: " Na dzień dzisiejszy Zdzisia (?) to ja tutaj nie widzę..."

podsumowując:

2 różnych lekarzy, oboje widzą Laskę.
.. a ja dalej twierdzę, że pewna będę dopiero jak opuści mój bęben i wpadnie mi w ramiona;-)
HEHE...no te jesli dwoch znachorów tak mowi to pewnie cos w tym jest;-)

reklama
hahaha almasta zawsze tak jest jak potwierdzila sie umnie dziewczynka to cieszylam sie jak niewiem ale tak sobie pomyslalam ze moze jednak chlopak hehe ;) juz mam obcykane co i jak ;) ale to tylko chwilowe watpliwosci najwazniejsze ze bedzie zdrowy dzidizus :)

Bozienko zgadzam sie w 100% i przede wszystkim o to sie modle, zeby bylo zdrowiutkie - cala reszta to juz kwestia drugoplanowa w naszym przypadku :)

Gratuluje córeczki. A do tego że będzie ekonomicznie..... nie byłabym tego taka pewna:biggrin2: Zaspokoić 3 dziewczyny, ciężka sprawa. Wiem co mówię, bo mój tata mial to samo:p
a tego nasz Tatus jeszcze nie wie - ze jak dorosna to juz nie bedzie tak ekonomicznie :) :) :) wiec niech sie na razie cieszy :)

Do góry