reklama
lastpetunia
Fanka BB :)
ja również przyłączam się do eksperymentu chciałam juz teraz zrobic ale nie mam żadnego pojemniczka jutro postaram sie zrobic wam napisze co mi wyszło i ciekawe czy sie to pokryje z maluszkiem co siedzi w brzuszku
To ja chciałam przekazać, jakby ktoś notował na początku wątku wyniki eksperymentu, że u mnie się nie pieniło. Płeć na razie nie znana, zostanie poznana najpóźniej w przyszłym tygodniu, podczas echa serca z USG 4D. Wtedy nie ma szans, żeby się młode ukryło. :>
Angel.
Zwierzoholik;)
Okej :-)
To Akka nie pieniąca- na dziewczynkę :-)
Ja jutro tez sprobuje a co mamy forumowa zabawe
Okej :-)
Zajrzałam na początek wątku i widzę, że mnie tam nie było, więc gwoli uściślenia chciałam tylko powiedzieć, że ja podejrzewam od początku, że będzie dziewczynka. Tylko moja rodzina próbuje mi wmówić chłopca. Tak tylko mówię, żeby wyniki badań były dokładniejsze.
Angel.
Zwierzoholik;)
No na 28 dziewczyn 18 pragnie córeczek Biedne chłopaki nie maja na tym świecie przebicia
Angel.
Zwierzoholik;)
To odzwierciedla trochę rzeczywiste statystyki, bo podobno dziewczynek rodzi się więcej.
A to mnie dziwi bo w najbliższym otoczeniu sami chłopcy Nawet jak samolotem leciałam to na wszystkie dzieci a było ich coś sporo ostatnio SAMi chłopcy, wręcz przykuło to mą uwagę i skłoniło do refleksji na ten temat ;-)
anula_mm
czekając na...
ja dołączę ale jednak za jakieś 3-4 dni bo mam przepisane globulki dopochwowe i leci ze mnie po nich więc wynik może być zafałszowany
reklama
MaMicurina
Fanka BB :)
no i jak i jak ?:-)
Podziel się: