reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

Angel - może zanotujesz wyniki eksperymentów na liście na początku wątku?:D będziemy porównywać:D

reklama
ja również przyłączam się do eksperymentu :) chciałam juz teraz zrobic ale nie mam żadnego pojemniczka :) jutro postaram sie zrobic wam napisze co mi wyszło i ciekawe czy sie to pokryje z maluszkiem co siedzi w brzuszku :)

To ja chciałam przekazać, jakby ktoś notował na początku wątku wyniki eksperymentu, że u mnie się nie pieniło. :p Płeć na razie nie znana, zostanie poznana najpóźniej w przyszłym tygodniu, podczas echa serca z USG 4D. Wtedy nie ma szans, żeby się młode ukryło. :>

Okej :-)
To Akka nie pieniąca- na dziewczynkę :-)
Ja jutro tez sprobuje a co mamy forumowa zabawe :-D

Zajrzałam na początek wątku i widzę, że mnie tam nie było, więc gwoli uściślenia chciałam tylko powiedzieć, że ja podejrzewam od początku, że będzie dziewczynka. Tylko moja rodzina próbuje mi wmówić chłopca. :p Tak tylko mówię, żeby wyniki badań były dokładniejsze. :D

To odzwierciedla trochę rzeczywiste statystyki, bo podobno dziewczynek rodzi się więcej. ;)

A to mnie dziwi bo w najbliższym otoczeniu sami chłopcy ;) Nawet jak samolotem leciałam to na wszystkie dzieci a było ich coś sporo ostatnio SAMi chłopcy, wręcz przykuło to mą uwagę i skłoniło do refleksji na ten temat ;-)

reklama
Do góry