reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dzidziusia

czesc mamuski nie odzywalam sie troche ale mialam zawrot glowy juz nie jestem panienka ;) 21 lipca mielismy slub... no niedlugo ja tez sie dowiem co urodze chcialabym tylko zeby moj bobasek byl silny i zdrowy... ;D

reklama
Ines kochana, zmień proszę u mnie na liście płec na dziewczynke. Dzisiaj byłam na USG i lekarz zobaczył po raz drugi córcie.
Dziwnie mi z tym, bo cały czas myśle mimo wszystko ze mam w brzuchu syneczka. Oczywiscie córcie tez bede kochac, ale przeczucie mi mówi ze nosze pod sercem chłopczyka. Widocznie moja kobieca iintuicja jest zawodna.

Mała_Mi zmienione :) A kogo urodzisz to się na 100% przekonasz jak urodzisz ;D :p Niespodzianki naprawdę bywają zaskakujące :)

Witam wszystkie Mamuśki !!! Ja pod serduszkiem noszę córcię, zdecydowaliśmy, że będzie miała na imię Aleksandra. Co  prawda lekarz mówi, że w 95% córcia ale ja mu ufam w 100% :) 03-08-06 idziemy z mężem na kolejne usg 3-d i mam nadzieję, że się potwierdzi :)

Mała_Mi pisze:
Ines kochana, zmień proszę u mnie na liście płec na dziewczynke. Dzisiaj byłam na USG i lekarz zobaczył po raz drugi córcie.
Dziwnie mi z tym, bo cały czas myśle mimo wszystko ze mam w brzuchu syneczka. Oczywiscie córcie tez bede kochac, ale przeczucie mi mówi ze nosze pod sercem chłopczyka. Widocznie moja kobieca iintuicja jest zawodna.
Oj, nie mów hop!... Gdy byłam w ciąży z Maćkiem, to czułam że noszę chłopca. Wierzyłam w to nawet gdy USG wskazywało na dziewczynkę. Dopiero USG zrobione pod koniec ciąży pokazło, że to chłopczyk. Mój mąż był zdumiony i zaczął wierzyć, że kobiety czują co, czy raczej kogo noszą pod sercem! :)

Mamuska pisze:
Mała_Mi pisze:
Oj, nie mów hop!... Gdy byłam w ciąży z Maćkiem, to czułam że noszę chłopca. Wierzyłam w to nawet gdy USG wskazywało na dziewczynkę. Dopiero USG zrobione pod koniec ciąży pokazło, że to chłopczyk. Mój mąż był zdumiony i zaczął wierzyć, że kobiety czują co, czy raczej kogo noszą pod sercem! :)

Wstyd się przyznać ale ja ciągle się łapie na tym że myśle i mówie o naszym dzieciątku "nasz synek" ::)
Jesli w brzuchu mam córeczke, to pewnie nie jest jej miło z tego fatku 8)

A my od początku czuliśmy, że będzie Małgosia, nawet dla synka ciężko nam było imię wybrać. Jakoś z mężem nie mogliśmy się dogadać co do imienia dla syneczka. Lekarz potwierdził nam, że na 100% będzie córeczka :). Nawet na przedostatnim usg wydrukował nam "dowód dziewczyńskości" i było bardzo sympatycznie. Mój mąż bardzo się cieszy bo u niego w rodzinie sami chłopcy. Najważniejsze żeby Niunia była zdrowa i dobrze się rozwijała.

reklama
Dowiedziałam się tyle że chłopca nie widać ale na ile to procent ????

Narazie czekamy na Alusię ale...... wszytsko się może zdarzyć ..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry