reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
Gratuluje
moj maz mowi do brzusia,czesc junior...ale kto wie,kto wie :laugh:
moj maz mowi do brzusia,czesc junior...ale kto wie,kto wie :laugh:
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
he he
My też mówimy "mały"
A czy wiecie cos na temat tego w jaki sposób można poznać że będzie mały lub mała ????
No nie wiem.... na przykład smaki, kształt brzuszka i wygląd zewnętrzny???
My też mówimy "mały"
A czy wiecie cos na temat tego w jaki sposób można poznać że będzie mały lub mała ????
No nie wiem.... na przykład smaki, kształt brzuszka i wygląd zewnętrzny???
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Aga ja slyszalam ze kwasne, ostre potrawy ... tylko brzuszek powiekszający sie .. piekny wyglad mamusi .. swiadczy na chlopczyka ... dziewczynka podobno zabiera urode mamusce, kilogramy wrzuca we wszystkie czesci ciala ;D i lubuje sie w slodyczach .. a ile z tego prawdy : ??
Agnieszka18
MonisiQa - ja słyszałam podobnie i chciałam to zweryfilować
Jem słodycze, mówią mi że ciąża mi służy, syfki na twarzy mi sie nie robią, - może to parka?? dla mojej istniejącej poza brzuszkiem córci??
Może dowiem sie w piątek??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Jem słodycze, mówią mi że ciąża mi służy, syfki na twarzy mi sie nie robią, - może to parka?? dla mojej istniejącej poza brzuszkiem córci??
Może dowiem sie w piątek??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Aga w takim razie trzymam kciuki i zycze Ci parki .. ja tez jem slodycze, syfki robia mi sie :-[ ... pomimo tego tez mi mowia ze ciaza mi sluzy ... przytylam tylko w brzuszku i piersiach .. w brzusiu mam teraz 88 cm ;D a zaczynalam z 62 ... moze jednak u mnie corcia bedzie .. aczkolwiek chlopczyk tez jak najbardziej moze byc
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
A ja nie wiem...patrząc na mój wygląd (ja jestem krytyczna wobec siebie)to "widzę" córcię..ale niechęć do słodyczy a wręcz niepochamowany apetyt na cytryny i pikantne, dają na synusia (oj mężuś by się ucieszył) a na USG dopiero w pierwszym tygoniu czerwca (po 20tc) uffffffffff...JA JUŻ CHCĘ WIEDZIEĆ
reklama
Agnieszka18
Ja tez przytyłam tylko w brzuszku i w piersiach - a otoczenie mówi że dupsko mi zmalało.....