reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dzidziusia

Nicolee23 witam Cie serdecznie :) .. na kiedy masz termin ?? zaraz dopisze Cie do listy :)

Ja na poczatku jadlam jak na syna ;D .. teraz zajadam sie slodyczami .. czyli na corke ;) .. a tak na prawde to nie mam zielonego pojecia czy to bedzie cora czy syn ... moj maz bardzo chcialby miec syna, ale twierdzi ze z corka jest mniej problemow ;D ... a ja nie wiem  ::) ... teraz mam USG 9 maja ... moze juz dzidzius zdradzi swoja plec :)

reklama
Jeśli można coś doradzić to nie szalejcie z tą płcią! :laugh: Ja u mnie zaczął sie 20 tydz. i być moze w środę poznam płeć!

Lekarze tak wcześnie nie określają płci dziecka! Takze jeszcze musicie poczekać! ;)

dziekuje mamuski za mile przywitanie :laugh: ja mam termin na 5 października:) wiec mozecie mnie wpisac na ta liste, byloby milo ;) macie racje ze pewnie sie nie dowiem na najblizszym USG, czy bede miala corke czy synka. ale bede mogla zobaczyc po raz pierwszy moje malenstwo napewno bedzie to wspaniale przezycie:) nie moge sie doczekac, ale jeszcze tylko kilka dni do USG ;) pozdrowienia ;)

Mi było wszystko jedno do momentu kiedy mój teściu oglągając film z USG autorytatywnie stwierdził, że to chłopak. Teraz bym więc wolała dziewczynkę... ;) Ale chłopca też będę bardzo kochać, tyle tylko, ze teściu będzie miał satysfakcję :-[
Ale sądząc po tym jak mnie łobuz kopie to chyba jednak chłopak... :D

mam chlopaka;))))
widzialam pisioreczka wielkosci pinezki na USG
fajnie wiedziec ;)

Evoska gratuluje chłopaczka!!! :)

Na pierwszej stronie tego wątku, jako, że mój post jest pierwszy zrobiłam listę płci październikowych dzidziusiów :) Będę dopisywała w miarę jak będziemy się dowiadywać :) Jak któraś z Was się dowie to proszę zgłaszajcie do mnie...:)

Evoska Ogromniaste Gratulacje syneczka :)

Nasz pierwszy październikowy mezczyzna ;)

reklama
No to ja do pary ;D

NA 75% BĘDZIEMY MIEĆ CÓRECZKĘ - MARIKĘ!!!

Do góry