reklama
Mała_Mi dziś miałam wizytę i szybkie USG tylko kontrolnie przed wyjazdem nad morze. Bo martwiłam się czy wód jest ok ilość i czy aby łożysko nie przodujące. Chcę dużo pospacerować. No i przy okazj podpytałam moja gin co tam widać między nóżkami ;D
USG połówkowe będę miała 22.05 i wtedy będziemy się jeszcze raz przyglądać i sprawdzac co tam jest. Na razie na 75% babeczka
USG połówkowe będę miała 22.05 i wtedy będziemy się jeszcze raz przyglądać i sprawdzac co tam jest. Na razie na 75% babeczka
Ines, proszę koniecznie pozdrowić ode mnie nasze morze.
I życzę miłego wyjazdu. A kiedy jedziesz i kiedy do nas wracasz? Sorki, że się pytam, bo wiem, ze juz to gdzies pisałas, ale ja mam skleroze i nie pamiętam. Przeczytałam w jakiejś książce, że kobietom w ciąży zmiejsza sie rozmiar mózgu i mogą mieć problemy z pamięcią. Ja się trzymam tej wersji jak o czymś zapominam i jestem usprawiedliwiona ;D
Aha, nie martwcie się ..... po ciąży mózg wraca do swoich wcześńiejszych rozmiarów
I życzę miłego wyjazdu. A kiedy jedziesz i kiedy do nas wracasz? Sorki, że się pytam, bo wiem, ze juz to gdzies pisałas, ale ja mam skleroze i nie pamiętam. Przeczytałam w jakiejś książce, że kobietom w ciąży zmiejsza sie rozmiar mózgu i mogą mieć problemy z pamięcią. Ja się trzymam tej wersji jak o czymś zapominam i jestem usprawiedliwiona ;D
Aha, nie martwcie się ..... po ciąży mózg wraca do swoich wcześńiejszych rozmiarów
Katka
Użyszkodnik ;)
Dziewczyny GARTULUJE I CIESZE SIE WASZYM SZCZESCIEM
A ta informacjadotyczaca mozgu,rzeczywiscie niezla..hheheh...ale ja chyba mam jeszce jakies szczatkowe ilosci,bo mnie w nim lupie ;D
Pozdrowki
A ta informacjadotyczaca mozgu,rzeczywiscie niezla..hheheh...ale ja chyba mam jeszce jakies szczatkowe ilosci,bo mnie w nim lupie ;D
Pozdrowki
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Ines to superowska wiadomosc, bardzo sie ciesze i
GRATULUJE WAM
To niezle z nas mozgowiczki ;D
GRATULUJE WAM
To niezle z nas mozgowiczki ;D
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dziewczęta i u Nas prawdopodobnie SYNUŚ !!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:
reklama
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Byłam na USG w środę, ale mój gin nie robi zdjęć Niestety!!!!! Powiedział, że cos mu sie mignęło między nóżkami Naszej dzidzi!!!!!! Wiedziałam, że na moje życzenie będzie Kubuś!!!!!